Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Már megtalálható a magyar Drupal honlapon is

A Link Portas Katalógus legnagyobb örömömre felkerült a magyar Drupal közösség honlapjára is. Érdemes ellátogatni ide, mert ez az egyik piacvezető nyílt forráskodó tartalomkezelő rendszer, a Drupal hazai weblapja.
Nagyon sok friss információkat nyújt a legújabb kiadásokról, fordításokról, modulokról, sminkekről és nemzetközi és magyarországi Drupal eseményekről.
Barátságos fórumtársak segítenek a problémák megoldásában, a kereséssel pedig a bennünket érdeklő témákban találhatunk hasznos információkat.
Egyedülálló gyűjtemény található itt a Drupal rendszerrel készült magyar honlapokról, jól példázva a tartalomközlő rendkívüli rugalmasságát.
Minden kedves érdeklődőnek ajánlom ezt a CMS rendszert és a köré szerveződő baráti társaságot.
Elismerés a portálért és a rengeteg önzetlen információért Palócz Istvánnak, aki meghatározó alakja a hazai Drupal közösségnek.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus