Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Már megtalálható a magyar Drupal honlapon is

A Link Portas Katalógus legnagyobb örömömre felkerült a magyar Drupal közösség honlapjára is. Érdemes ellátogatni ide, mert ez az egyik piacvezető nyílt forráskodó tartalomkezelő rendszer, a Drupal hazai weblapja.
Nagyon sok friss információkat nyújt a legújabb kiadásokról, fordításokról, modulokról, sminkekről és nemzetközi és magyarországi Drupal eseményekről.
Barátságos fórumtársak segítenek a problémák megoldásában, a kereséssel pedig a bennünket érdeklő témákban találhatunk hasznos információkat.
Egyedülálló gyűjtemény található itt a Drupal rendszerrel készült magyar honlapokról, jól példázva a tartalomközlő rendkívüli rugalmasságát.
Minden kedves érdeklődőnek ajánlom ezt a CMS rendszert és a köré szerveződő baráti társaságot.
Elismerés a portálért és a rengeteg önzetlen információért Palócz Istvánnak, aki meghatározó alakja a hazai Drupal közösségnek.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)