Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Pagony könyvek - a Pagony kiadó könyvei

Biztosan sok kisgyerekes szülő ismeri a Pagony kiadó által kiadott, már-már klasszikusoknak számító könyveket, könyvsorozatokat. Magyarországon szinte megkerülhetetlenek a gyerekesek körében azok a szerzők, amelyeknek könyveit a Pagony kiadó adja ki, mint Berg Judit, Bartos Erika, Vadadi Adrienn.

Vadadi Adrienn könyvei között például olyan könyveket találunk, mint a Matricás Laci, a híres rabló, Kockacukor lovassuli – Foglalkoztató füzet, Leszel a barátom? – Ovis foglalkoztató füzet matricákkal, Titkos vacsora-családi mesék, Három szülinapi torta, Matricás Laci és a múzeumrablás, Lea mindent jobban tud, Ovis mesék, stb. A termékeny és népszerű magyar írónő számtalan csodálatos könyvvel ajándékozza meg a nagyközönséget, ezek mint Pagony könyveknek számítanak.

De a Bartos Erika könyvek is nagyon kelendőek, nem véletlen: A Brúnó Budapesten sorozaton kívül rengeteg humoros, kedves mesét, mesekönyvet írt az írónő, mint a Döme, a krumplibogár, Csillaglány, Bagolydoktor, ZSÁKBAMACSKA, BÁRÁNYFELHŐK, és nem utolsó sorban a Bogyó és Babóca könyveket, mint például a Bogyó és Babóca – Mese az elveszett nyusziról című alkotást.

Berg Judit könyvei sem mondhatók mindennapinak, a Pagony kiadó által kiadott Rumini mesekönyv sorozat, vagy a Lengemesék nagyon lebilincselő és magával ragadó alkotások. Berg Judit könyvei közül néhány: Az őrzők, Maszat a repülőn, Drifter – A darknet árnyékában, A holló gyűrűje, Hisztimesék, ALMA-A sötét birodalom, Mesék a Tejúton túlról. Amennyiben kisbabája van készüljön fel, és válasszon a jobbnál-jobb, izgalmakkal teli Pagony könyvek közül, nem csak gyermekének, de Önnek is felüdülés lesz olvasni belőlük!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus