Plasztikai sebész

A mai modern plasztikai sebészetben a sebész már a legmodernebb eszközökkel végzi a hasplasztika beavatkozást.

A has körüli kötényhas már szépen alakítható, csakúgy, mint az esetlegesen kialakuló zsírfelhalmozódás.

Vannak olyan esetek, amikor a megereszkedett bőr már a combra fekszik rá, melynek során bőrgombásodás vagy egyéb gyulladásos folyamatok indulhatnak be.

A nagy súly miatt egyébként hátfájdalom is kialakulhat egyes pácienseknél.

A plasztikai sebész a műtét során a megereszkedett, laza hasfali bőrt az alatta elhelyezkedő zsírral együtt eltávolítja, ennek eredményeképpen a hasfal bőrének feszessége visszaáll.

Ez a műtéti eljárás nem tud lapos hasat produkálni, ez nem egy fogyókúra, hanem csak a bőrfölösleget lehet eltávolítani a beavatkozás alatt és a szétvált hasizmokat lehet jobban összehúzni.

A műtét után a végeredmény azonnal látható, de a végleges forma csak hónapokkal a műtét után alakul ki, amely után nem marad heg, így a bikini viselése sem okozhat gondot.

Tudjon meg többet a műtét előtt elvégzett vizsgálatokról, kedvezményekről, a zsírleszívás lehetőségeiről egy ingyenes konzultáción.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus