Ram Dass

Ram Dass az egyik igen öreg szellem, aki közöttünk él és segít a megvilágosodás felé vezető úton. Indiai tanulmányai során világosodott meg és indult el tanító útjára. Ennek a munkának a során számos embernek segített a megvilágosodás felé vezető úton. Ram Dass életének fő filozófiai gondolatait és világnézetét három könyvben foglalta össze. Ezek között volt az is, amely a hatvanas évek fiataljainak a megvilágosodását segítette. A könyvet azóta is folyamatosan és igen sokan forgatják igen nagy kedvel. A könyv kapcsolatot teremt a keleti filozófiák és napjaink kaotikus világlátása között. Ismerje meg az ön is Ram Dass életét és munkásságát az oldal segítségével.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus