Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Szikkasztó alagút - más néven szivárogtató alagút

A szikkasztó alagút esővíz elvezetésnél egy fontos eszköz. Amikor a felesleges esővizet nem felhasználni szeretnénk, csak meg szeretnénk tőle szabadulni, akkor régebben olyan megoldásokat alkalmaztak, mint a füves területre egyszerűen kivezetés, vagy az esővíz szimpla hordókban gyűjtése.
A mai szikkasztó alagút (más néven szivárogtató alagút) egymásba illeszthető elemekből áll, és sok földmunkálatot sem igényeb behelyezése. Így a szikkasztó folyamatosan bővíthető sok esetben. Ezeket úgy kell elképzelni, mint egy nagy műanyag 'doboz', amelyeken rések vannak, ahol kifolyik a víz. Így a talajba nem egyszerre kerül be a sok víz, hanem apránként. Így van ideje annak beszívódnia. Egyszerű, praktikus megoldás a csapadékvíz elvezetésére.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus