Kereskedelem

Az irodaszerek fontossága!

Az irodaszerek meghatározzák a mindennapjainkat otthonunkban és a munkahelyen egyaránt. Például az iratrendezésre alkalmas termékek segítségével tökéletes rendet teremthetünk az íróasztalunkon, és a dokumentumok között. Nincs is annál rosszabb, mint amikor hirtelen szükségünk lenne egy két évvel ezelőtt megkötött szerződésre, de nem találjuk meg a káoszban.

Miért hasznosak a macska játékok?

A különféle macska játékok jól jönnek a felnőtt és a kölyök cicáknak egyaránt. Legyenek bármennyi idősek is a játék nem maradhat ki a mindennapjaikból. A macskák kíváncsi élőlények, szeretnek mindent megnézni, kergetnek, levadásznak dolgokat, tehát ebből is láthatjuk, hogy folyton keresik az izgalmakat.

A kézmosás, higiénia fontossága

A megfelelő higiéniának meghatározó szerepe van az életünkben, főleg most a járványhelyzet ideje alatt. Ugyanis az alapos kézmosással és tisztálkodással szabadulhatunk meg a kórokozóktól, baktériumoktól. A rendszeres és sűrű kézmosás mellett jó, ha bizonyos időnként még kézfertőtlenítőt is alkalmazunk, főleg amikor tömegközlekedünk, ezzel is megteremtve a még nagyobb biztonságot.

Ismerje meg a Tissot karórákat!

A Tissot márka 1853-ban alakult meg a svájci Le Lockle városában. Gyakorlatilag a Tissot volt az első órákkal foglalkozó cég Svájcban. A kezdetekben zsebórák gyártásával foglalkoztak és rövid idő elteltével tömeges gyártásba kezdtek. A márka nevéhez köthető az első olyan zsebóra előállítása is, amely duális idő funkcióval lett ellátva.

Led csarnokvilágító

A termelőegységekben, gyárakban, csarnokokban, sportcsarnokokban a világítás minősége kritikus fontossággal bír. Nem mindegy, hogy a munkavállalóknak milyen fényben kell végezniük a munkájukat, a mérnökök, a gyári munkások mennyire látják, hogy mit kell összecsavarozniuk.

G-old infrapanelek, elektromos infrafűtés

Az infrapanel olyan fűtőtest, ami egy táblára hasonlít. A fűtésért felelős oldalán szilícium kristályok vannak, amelyek elősegítik az energia nagymértékű áramlását. A másik felére pedig ennek az ellenkezője igaz a kiváló hőszigetelésnek köszönhetően.

Hogyan működik az infrapanel és miért érdemes elektromos fűtésre váltani?

Milyen fénymásolópapírt válasszunk?

Jó megoldás, ha otthonunkban is rendelkezünk nyomtatóval, hiszen pénzt, időt és energiát is megspórolhatunk, valamint számos feladatot elvégezhetünk. A nyomtató segítségével lehetőségünk van például kifestőt nyomtatni a gyerekeknek, megtölthetjük a fényképalbumot, kinyomtathatunk olyan képet, amelyet szeretnénk bekeretezni, illetve leporellókat, műanyag kártyákat is készíthetünk.

A lézernyomtatókról bővebben!

A nyomtatóknak, nyomtatásnak napjainkban rendkívül fontos szerepe van, az irodai életben például elengedhetetlen kellékek. A nyomtatással kapcsolatos technológia a mai napig folyamatosan fejlődik. A legjobb minőségű nyomtatók közé tartoznak a lézernyomtatók, amelyek lézersugár vagy LED-sor segítségével nyomtatnak, a folyamatot pedig egy számítógépről tudjuk vezérelni.

Irodaszer és papír írószer webáruház

Az irodaszer elég tág fogalom, azonban ezen termékek nélkül nem működhet megfelelően egy iroda, így beszerzésük kiemelt prioritást élvez. Számos helyről lehet már beszerezni az irodaszereket, valamint a papír írószereket, de természetesen az online rendelés az egyik legjobb megoldás, mivel nem kell elmenni a termékekért és cipelni azokat, ha esetleg nagyobb mennyiségben rendelik.

Miért jó a molnárkocsi?

A molnárkocsik nehezebb tárgyak megemelésére szolgálnak. Az élelmiszeriparban is alkalmazzák az áruk mozgatására, mivel ezeket kézzel szinte lehetetlen megemelni.
Továbbá a molnárkocsik nagy segítséget jelenthetnek egy költözés során, raktárakban és a műhelyekben, de hotelekben és iskolákban is használják.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus