Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Vicces képek

A közösségi élet az internetes portálokon keresztül is működőképes, hiszen az újdonságok könnyen és gyorsan megjelennek. Mint a hírszerkesztők ülünk a gép előtt,s megpróbálunk valami értelmes dologgal előállni, amelyhez van hozzáfűzni valónk. Így akár van hozzászólás, akár nem mi tesszük a dolgunk és megosztjuk észrevételünk. De vannak olyanok akik más területeken érzik jól magukat, semmi személyes pusztán a megjelenés kérdése. De hogyan is lehetnénk minden nap komolyak, mikor is barátaink között vagyunk jól. A humor itt is szerepet kap, s megjelennek azok a vicces képek, amelyek erről gondoskodnak. A jól eltalált képes üzenet biztosan fog hozzászólást ösztönözni barátaink felől. Lehet jókat nevetni, na meg sokat értetlenkedni, merthogy egy üzenet, akár két értelmű is lehet. De aki ezt nem érti, annak nem is való ezt megnézni.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus