Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

lakásfelújítás

Hogyan tegyük könnyebbé a teljeskörű lakásfelújítást?

Egy teljeskörű lakásfelújítás megtervezése és előkészítése igen bonyolult és összetett munkafolyamat. Mindenkinek, aki fogott már ilyen lakásfelújításba tudja jól, hogy nagyon sok szempontot kell átgondolnia és figyelembe vennie.

Lakásfelújítás Budapesten

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik lakásfelújítással Budapest és Pest megye területén.
Kollégáink több éves nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek amit jelenlegi lakásfelújítási munkáknál kamatoztatnak. Lakásfelújítás szolgáltatásunkat külföldi lakás tulajdonosok részére is ajánljuk!

Lakásfelújítás

Amikor lakásfelújításba kezdünk, a legtöbb munkálat esetén azonnal szakembert hívunk, de ha a festés vagy a tapétázás kerül szóba, akkor alaposan megfontoljuk a dolgot és inkább mi magunk vágunk bele. Ez lehet egy nagy kaland, melynek akár még jól is sikerülhet a vége, de lehet egy kudarc is, aminek az eredménye, hogy mégiscsak ki kell hívni a mesterembert.

Festés mázolás tippek

Festés mázolás mesterfokon! Vigyen színt a hétköznapjaiba, hogy jobb legyen a hangulata, közérzete. Egy idő után bármilyen szép lakást szürkének, meguntnak érezhet, festesse át szobáját új, vidám színre. Csapatunk tagjai sok éves tapasztalattal és referenciákkal vállalnak garanciát munkájukra, legyen szó teljes körű lakásfelújításról vagy csupán festésről egyaránt.

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk!

A teljes körű lakásfelújítástól az embernek általában görcsbe rándul a gyomra, hiszen tisztában van azzal, hogy milyen felhajtással járnak a munkálatok és már előre borsódzik a háta. De nem kell megijedni, hiszen minden azon múlik, hogy kikkel végeztetjük a munkát. Ha profikkal, akkor nem lehet szó egy hosszadalmas és vontatott munkáról.

Lakásfelújítás megengedhető áron

Ne akard, hogy idén is elmaradjon az a lakásfelújítás, amit már annyira régen tervezel! Nem szabad ilyen hamar feladni, csak azért, mert tartasz attól a felfordulástól, ami majd a lakásodat fogja jellemezni pár hétig vagy napig.

Lakásfelújítás, házfelújítás teljeskörű tervezése, kivitelezése

Az alapvető felújítás mellett a lakás belsőépítészeti kialakítást is vállalunk: galériákat építünk be (akár fa vagy fém szerkezettel, lépcsővel), álmennyezetet készítünk, üvegtégla és gipszkarton térelválasztókat falakat építünk, légkondicionáló berendezést építünk be (vagy előkészítjük a szükséges csöveket és vezetékeket).

Lakásfelújítás Budapesten

Saját véleményem szerint, mi magyarok szeretjük legjobban, ha a lakás, amiben élünk saját tulajdonunkban van. Ezért hosszú évek munkáját is belefektetve egy ingatlanba örömteli pillanat, ha végre megvásároltunk egy lakást magunknak. Igen ám,de mi van akkor , ha kissé rossz állapotban van, átalakításra szorul? Újabb kiadások? Telik majd még arra is?
Igen! Végeztesse velünk a

Gipszkarton design.

Hogyan dobjuk fel otthonunk kinézetét? Előző cikkemben a szobafestés adta lehetőségekről írtam. A másik díszítési lehetőség a gipszkarton design.

Szobafestés

Hogyan dobjuk fel otthonunk kinézetét?
Egy lakást különböző módon díszíthetünk fel.Berendezési tárgyakkal,képekkel,virágokkal.De mit sem ér az egész,ha rossz a fal állapota.Mállik lepereg a festék,koszos zsíros a konyha,mert hosszú évek óta nem volt kifestve a lakás. Egy jó

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus