Virágküldő szolgálat

Ha egy káprázatos csokrot vagy ajándékot szeretne vásárolni rokonának, barátjának, de sajnálatos módon nem tudja azt szemtől szemben átadni, akkor nem is lelhető jobb alternatíva a virágküldésnél! A virágküldő szolgálat oldalán Ön sok különböző csokorból szortírozhat, amik pompásak ajándék küldéshez. Az egyedi alkalmakhoz illő csokrok, csokoládék egyesével kategorizálva lettek. Ekképpen biztos, hogy alkalomhoz tökéletes lesz a virágküldés. Lehet az Születésnap, évforduló vagy egyéb. Ugyanakkor ha az ünnepelt a határon túl él, az sem jelent akadályt! A virágküldő szolgálatnak a nemzetközi munkatársai segítenek abban, hogy Németországtól kezdve Madagaszkárig szinte akárhova gyorsan eljussanak a virágfutár oldalán kiválaszott virágok. Plusz a kiküldés idejére sem lehet panasza az embernek, hisz a virágküldéskor választott csokor már akár 1 óra alatt barátja, rokona kezében lehet. Minden virágrendelésről szóló lényeges infót megtalál a virágküldő szolgálat weblapján.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus