Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

WEBOLDALT SZERETNÉL, AMI IDŐT TAKARÍT MEG ÉS PÉNZT TERMEL NEKED?

Induló vállalkozást képviselsz? Már működő céget vezetsz? Talán személyes weboldalad elkészítéséhez keresel partnert? Mindenképp szükséged lesz egy jól működő, hatékony webes megoldásra. Céged életében az egyik legfontosabb fordulópont, amikor megjelensz a weben, ahol egy jól kialakított weboldallal új potenciális ügyfelekhez juthatsz el.

Célunk, hogy a lehető legköltséghatékonyabban a legmegfelelőbb megoldást adjuk át Neked, ezért minden esetben az adott projekthez a legjobban igazodó technológiai eszközöket választjuk. Képesek vagyunk tökéletesen keresőbarát és gyors weboldalt programozni számodra úgy, hogy az teljes mértékben megfeleljen üzleti céljaidnak.

A fejlesztést megelőzően együtt végiggondoljuk a lehetőségeket, és mindvégig arra törekszünk, hogy a folyamat végén a kész termék maximálisan elérje a kialakításának célját, illetve teljes mértékben elégedett légy vele és a munkánkkal.

Vállaljuk weboldalad karbantartását, frissítését, de ha mindezt Te szeretnéd végezni, könnyen kezelhető admin felület segítségével ezt is megteheted.

Minden webes project befejezéseként tartunk egy minitréninget, ahol bemutatjuk, hogyan kell a kész weblapot használni.

Még nincs szavazat