Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Internet

Internetes hírlevelek

Megvegyem? Kérdezzük magunktól. Minél hatalmasabb a választék, annál nehezebb válaszolni. Vásárolhatunk az fogyasztói ár alapján, a könnyebb eligazodáshoz támogat az egységár, mely a másféle kiszerelésű árucikkek egy egységének (kg, liter, darab) szabja meg az árát. Az internetes hírlevelek is jócskán segítnek a vevők meggyőzésében.

Megérik az elektromos törölközőszárítók a pluszköltséget?

Sokan nem is gondolnak bele igazán, hogy mekkora haszna lehet egy elektromos törölközőszárítónak. Elsődleges feladat természetesen a törölközők és a kisebb ruhadarabok gyors szárítása, azonban sokan nem tudják, hogy kiegészítő fűtésként is használható. Ez a funkció nagyban függ a fürdőszobánk, illetve az adott helyiségünk méretétől, de 4-5 négyzetméternyi területet könnyedén fel tud melegíteni.

A feliratkozás alapú e-mail marketingről

Volt már veled, hogy megnyitod az e-mailjeidet és azt látod, hogy pontosan azt az árucikket ajánlják neked, amire néhány napja Te magad is rákerestél? Tényleg lehetséges ez? Mi módon lehet a reklám ennyire "testre szabott"? A Pénzért Mindent-en lévő cikkben az e-mail marketingről és a feliratkozásos reklámokról olvashatsz bővebben. Klikk linkre!

eDM adatbázis a direkt marketinghez

Több vevőt szeretne oldalára? Vállalata profitálhatóságán kíván javítani? Ebben jó az e-mail marketing! A direkt marketing bevetésével könnyen olyan ügyfelekre tehet szert, akik akár évegik az Ön szolgáltatásait választják majd. A Perfom Média eDM adatbázisa 550000+ e-mail címet tartalmaz, ami igény szerint akár nem, érdeklődési kör, ingatlan stb. módján szűrhető.

Állások Békéscsabán

Lelje meg az Ön számára leginkább tökéletes állást Békéscsabán a Workania oldalán. A honlapon lévő békéscsabai állások sűrűn frissülnek, naponta akár több alkalommal is! Ez azért klassz, mert így akár 24 óra alatt többször is átböngészheti és majdnem tuti, hogy mindig találni fog majd addig nem látott békéscsabai álláshirdetéseket.

Cikk az építési betonról

Építkezést kezdene? Igyekszik minél többet tudni az építőiparról? A KKV-Adó posztjai segítenek ebben! Az oldalra ellátogatva Ön is könnyen megtekintheti a témával kapcsolatos írásokat. Ilyen pl. a mixerbeton rendeléssel és szállítással kapcsolatos bejegyzés, amit a linkre kattintva rögtön el is olvashat. De szórakozás és életmód témákról is talál hasznosságokat.

Linképítés és Keresőoptimalizálás

Mi most leginkább a munkálataival foglalkozunk az ügyfeleink megbízásai alapján. Ugyan is, a mai világunkban sajnálatos mód miatt, igen kevesen vannak a magasabb szintű linképítés megbízás igénylésével a vállalkozások irányába.

Keresse a virágküldő szolgálatot

Virágküldő szolgálat a neten hatalmas kínálattal és gyors kiszállítással! Ha pl. egy káprázatos virágcsokrot vagy ajándékot tervezne ajándékozni ismerősének, de úgy alakul, hogy nem tudja azt élőben átnyújtani, akkor nem is lelhető megfelelőbb alternatíva a virágküldésnél! A virágküldő szolgálat weboldalán Ön rengeteg eltérő csokorból szortírozhat, amik nagyszerűek ajándék küldéshez.

Szekszárd állásajánlatai

Fedezze fel az Ön számára leginkább ideális állást Szekszárdon a Workania oldalán. Az oldalon lévő szekszárdi állások gyakran frissülnek, naponta akár többször is! Ez azért fontos, mert így akár naponta többször is átböngészheti és kb. tuti, hogy mindig találni fog majd friss szekszárdi álláshirdetéseket.

Ilyenek az állások Budapesten

Válassza ki az Ön számára leginkább tökéletes állást Budapesten a Workania kínálatából. A weblapon látható budapesti állások folyamatosan frissülnek, naponta akár több alkalommal is! Ez azért fontos, mert így akár 24 óra alatt többször is átböngészheti és szinte tuti, hogy mindig lel majd új budapesti álláshirdetéseket.