Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Kereskedelem

Sylverro molett divat

A Sylverro Kft. egy kisvállalkozás, amely 2000 óta igyekszik kiszolgálni a molett hölgyek igényeit. A cég alapítója, Sztana Szilvia azzal a céllal indította el a vállalkozást, hogy olyan ruhákat kínáljon a teltkarcsú nőknek, amelyekben jól érzik magukat, és amelyek kiemelik az egyéniségüket.

Nem csak a jobbkezeseké a világ: speciális eszközök balkezeseknek

Miért van szüksége speciális eszközökre a balkezeseknek?
Balkezesként sokszor kihívás megtalálni azokat az irodaszereket, írószereket és iskolaszereket, amelyek megfelelő kényelmet és biztos fogást biztosítanak.

Miért van szükség speciális eszközökre a balkezeseknek?

A világ túlnyomó része jobbkezesekből áll, de nem szabad megfeledkeznünk bal kézzel kreatív társainkról sem.

Egyedi tapéták

Az egyedi tapéták népszerűsége az utóbbi években nagymértékben megnőtt, és egyre többen választják ezeket a lakásukban, irodájukban vagy más helyiségekben való használatra. Ennek több oka is van.

Beltéri ajtók nagy választékban

Cégünk a megrendelő elképzeléseitől egészen a kivitelezésig mindet elvégez.A megrendelő által elképzelt beltéri ajtót segítünk megtalálni és kiválasztani.Mindezt úgy,hogy számos dolgot figyelembe veszünk.Ilyen dolgok egyike a minőség..

Szoptatós párnák

Egy gyermek érkezése csodás dolog a szülők életében, ugyanakkor nagy felelősséggel is jár. Még a kicsi érkezése előtt számos dolgot be kell szerezniük, hogy minden a rendelkezésre álljon, amikor itt az idő.

Milyen ágyneműt vegyünk az ovis gyerekünknek?

Az ovikezdés előtt számtalan dolgot be kell szerezniük a szülőknek, ugyanis a kicsinek rengeteg mindenre szüksége lesz az ott tartózkodása idején. Célszerű ezekről egy listát írni és még nyáron megvásárolni, hogy szeptemberre már rendelkezésre álljanak. Az óvónőket is javasolt kifaggatni arról, hogy pontosan mi is fog kelleni.

Jó a kókuszmatracon aludni?

A várandósság időszaka csodálatos a leendő szülők számára, ugyanakkor rengeteg feladat is vár rájuk. Ilyenkor szükséges megvásárolni a legfontosabb dolgokat a babának, hogy amikor megszületik, a rendelkezésére álljanak. Sokakat foglalkoztat, hogy pontosan milyen matracot szerezzenek be a kicsinek, ez pedig nagyon fontos a fejlődése szempontjából.

Miért vegyünk babafészket a csecsemőnek?

Egy kismama már a várandósság ideje alatt megtervezi, hogy kisbabája hol fog aludni és még a születése előtt be is rendezi ezt a területet a lakásban. A csecsemők sokat alszanak, pihennek napközben is, ezért olyan helyre van szükségük, ami kényelmes és biztonságot nyújt a számukra.

Így válaszd ki a megfelelő okos TV-t

Röviden: TV + internet + alkalmazások = Okos TV.
Ezek az alapvető tulajdonságoknak kell megfelelnie egy okos TV-nek. Ezek kívül viszont fontos figyelnünk arra, hogy elérhetők legyenek benne különféle tartalmak, gyors keresési lehetőség, ajánlott tartalmak és egyszerű csatlakoztatás. Ha minden ilyen jellegű tulajdonságnak eleget tesz, akkor ajánlott megvásárolni az adott készüléket.

Ma az az okosotthon?

A 21. században már nem újdonság, hogy minden "okos". Okostelefon, okos TV, rengeteg okos eszköz közül válogathatunk a piacon. Ami egyébként hasznossá teszi ezeket az az, hogy gyakorlatilag minden élethelyzetben gyors, egyszerű információkat és segítségeket nyújtanak.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus