Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

masszázs

A 3 leggyakoribb tévhit a masszázsról

Amikor testünk valamelyik részén fájdalmat érzünk, vagy hosszú ideig tartó ülő, vagy más pozíció kitartása után kellemetlen testérzetünk támad, automatikusan odanyúlunk, megnyomkodjuk, átdörzsöljük az érintett területet. Ez is egyfajta masszírozásnak tudható be, persze nem helyettesíti a jól képzett, rutinos masszőr keze munkáját.

Gyógymasszázs 10 perc alatt

A masszázst amivel megbiznak minket, azt profi módon szoktuk elvégezni. Készséggel állunk az igényeknek megfelelően, mert a masszázs több részből is áll. Van külön fejmasszázs, itt a halánték részt, a homlokot, valamint a tarkó felőli részeket értjük, van hát masszázs, lábmasszázs és még sorolhanánk a masszázsokat.

Svédmasszázs elérhető áron

Tudta Ön, hogy már az ókorban is létezett a svédmasszázs? A speciális masszázs típus mai formában azonban jóval később alakult ki, s áll ma is a gyógyulni, kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. A svédmasszázs nem csak az alvászavarok leküzdésében segít, hanem segítségével közérzete jobb is jobb lehet.

Startapro.hu masszázs hirdetések

A startapro.hu masszázs hirdetések sokaságával várja Önt is, ami azt jelenti, hogy ha szeretne egy kicsit lazítani, szeretne egy kicsit kikapcsolódni, akkor csak annyit kell tennie, hogy felkeresi honlapunkat, ahol a legjobb masszázs szolgál

Budapest Masszázs

Szeretne felfrissülni? Szeretne lazítani egy kicsit és levezetni a felgyülemlett stresszt? Ugye ön is néha szembesül azzal, hogy mennyire rettentően gyorsan szalad az idő és eközben mindannyian elfeledkezünk saját magunkról és testi-szellemi egészségünkről? Akadályozza meg ezt és fordítson egy kis időt magára!

Profi masszőrt keresel Budapesten?

A nyirokmasszázs az egyik specialitása masszőrünknek, aki kedvező árakkal dolgozik, és Budapesten házhoz megy! amennyiben a váll és csontrendszer szorul helyrerakásra, akkor is számíthatsz rá, hiszen csontrakó masszázs tay yumeiho táltos csigolyák, váll és csontrendszer helyreállítása is jelen van azok közt a masszázsok közt, amelyekkel vár.

Budapesti szuper masszőr!

Masszőr a fővárosban házhoz is jön akár, hiszen egy olyan masszőr, aki komolyan végzi a dolgát, az nem hezitál, hogy igényre elmenjen-e az adott igénylőhöz vagy sem. Ha Te is érdeklődtél már masszőrök után, de eddig sajnos nem találtad meg, amely komplex szolgáltatást biztosított volna Neked, akkor a weblapunkon keresd most a megoldást.

Tajvanon a szemgolyómasszázs a legújabb őrület

Régóta tudjuk, hogy masszázzsal hatékonyan enyhíthető az izomfájdalom, a lábfájás és a hátfájdalom. Tajvani mérnökök most olyan eszközt fejlesztettek ki, amellyel a szemgolyót lehet masszírozni. Készítői szerint a szemmasszírozó elengedhetetlen eszköze lesz mindazoknak, akik sokat használják okostelefonjukat.

Masszázs szolgáltatások, svéd masszázs, talp masszázs

A masszázs a legelőkelőbb gyógyászatok között foglal el előkelő helyet. Bár a masszázs már i.e. 5500 körül is létezett, az ókori görög kultúrában pedig a kor legnagyobb orvosa, Hippokratész is elismert gyógymódnak tartotta, Európában viszont csak a XIX. században terjedt el, mikor egy svéd gyógytornász, Per Henrik Ling továbbfejlesztette bizonyos fogásait. Ez a svéd masszázs.

Masszázs és oxigén kezelés Kaposváron

Izmai fellazításával és a vérkeringés gyorsításával frissítem fel szervezetét kaposvári masszázsszalonomban, ahol díjmentes oxigénkezeléssel egészítem ki a dögönyözést.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus