Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Csökkenti a rákkeltő anyagok mennyiségét a húsokban a sörös pác

A grillszezon közeledésével a kutatók azt állítják, hogy a húsok sörben pácolása csökkenti a grillezett húsokban kialakuló rákkeltő anyagok mennyiségét. Szerintük a leghatékonyabbnak bizonyult típusok a pilseni és a barna sörök, amelyek felére csökkentik a vastag- és végbéldaganatokkal összefüggésbe hozható policiklikus aromás szénhidrogének mennyiségét.

A Journal of Agricultural and Food Chemistry szaklapban megjelent kutatásukban a portugál Universidade do Porto munkatársai olyan sertéshús mintákat grilleztek, amelyeket előtte négy óráig pácoltak pilseni sörben, alkoholmentes pilseni sörben vagy barna sörben. A barna sör járt a legerősebb hatással, ez a pácolatlan húsokhoz képest több mint a felére csökkentette nyolc jelentős policiklikus aromás szénhidrogén szintjét...

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus