Szavazz gyorsan!
- Gyorsaság
- Értékelés
Top 10
A látogatók által leggyakrabban és legtöbbet olvasott 20 cikk.
-
5
-
4.6
-
3
-
2.5
-
4.733335
-
4.454545
-
4.5
-
3.5
-
5
-
5
Csökkenti a rákkeltő anyagok mennyiségét a húsokban a sörös pác
A grillszezon közeledésével a kutatók azt állítják, hogy a húsok sörben pácolása csökkenti a grillezett húsokban kialakuló rákkeltő anyagok mennyiségét. Szerintük a leghatékonyabbnak bizonyult típusok a pilseni és a barna sörök, amelyek felére csökkentik a vastag- és végbéldaganatokkal összefüggésbe hozható policiklikus aromás szénhidrogének mennyiségét.
A Journal of Agricultural and Food Chemistry szaklapban megjelent kutatásukban a portugál Universidade do Porto munkatársai olyan sertéshús mintákat grilleztek, amelyeket előtte négy óráig pácoltak pilseni sörben, alkoholmentes pilseni sörben vagy barna sörben. A barna sör járt a legerősebb hatással, ez a pácolatlan húsokhoz képest több mint a felére csökkentette nyolc jelentős policiklikus aromás szénhidrogén szintjét...
Ments meg egy dokit!
Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.
Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.
Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!
Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.
És ments meg egy dokit!
Google+
Keresés
Link Portas Linkkatalógus
A legjobbak
-
5
-
5
-
5
-
5
-
5
-
5
-
5
-
5
-
5
-
5