Ezüstkolloid – tények, hitek és tévhitek (2.)
Ha valaki ezüst evőeszközt használ, akkor az evőeszköz felületéről származó mikronméretű ezüstleválások a száj nyálkahártyája révén a szervezetbe bejutva elpusztítják az ott lévő, betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, gombákat. Ez a természetes anyag mellékhatástól mentesen gyógyítja a fertőzéseket, legyenek azok virálisak vagy bakteriálisak.
A minőséget befolyásoló egyéb tényezők
A már említetteken kívül más, eddig kevésbé ismert, kutatott természeti tényezők is befolyásolják az ezüstkolloid minőségét. Teljesen megegyező alkotóanyagok és tényezők esetén is különböző napok, évszakok teljesen eltérő minőségű folyamatokat és végtermékeket produkálnak, még ha minden egyes fenti tényező is ugyanolyan. (Ugyanaz a desztillált víz ugyanolyan hőmérsékleten stb.) Mintha néhány más természeti tényező is számítana (pl. a Föld mágneses tere, a levegő minősége, pl. negatív iontartalma, fénymennyiség). Még laboratóriumi körülmények között sem lehet két ugyanolyan minőségű ezüstkolloidot készíteni. Ez még kutatható témakör. Ezért a forgalmazott ezüstkolloidok is eltérőek lehetnek, még ha ugyanaz a készítő, akkor is...