Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

lakberendezés

Izgalmas blog a lakberendezésről! | Butor-Butorok.hu

Ön is szeretne értesülni az újabb stílusirányzatokról, különböző praktikákról, melyek segíthetnek szebbé tenni otthonát?

Lakberendezés blog

Lakberendezés blog elérhető a dodo.hu weboldalon, tehát ha ön is mindent meg szeretne tudni a lakberendezésről, akkor itt a helye nálunk, hiszen érdekes és hasznos blogbejegyzéseket olvashat majd. Weboldalunkon talál majd blogbejegyzéseket arról, hogy hogyan érdemes bútort vásárolni online és arról is, hogy milyen színszabályok léteznek a lakberendezéshez.

VINTAGE BÚTOROK – A STÍLUS, AMIBEN A BÚTORNAK LELKE VAN

A lakberendezésben a vintage stílus a bútorok újrahasznosítását, felújítását, esetleg átalakítását jelenti. Egyre inkább divat, hogy a már meglévő bútorokat alakítják át vintage hatásúra egy kis csiszolással, átfestéssel, illetve a bútorhoz tartozó textilek cseréjével.

Lakberendezés kezdőknek is!

Szeretné kicsit feldobni valamivel lakását? Nem szeretne túl nagy változtatás, csak kicsit meghittebbé, otthonosabbá tenné? Nem is szeretne túl sokat költeni erre? Akkor azt javaslom Önnek, hogy látogasson el weboldalunkra, a http://rizi.co.hu/ oldalra minden nap, hisz itt folyamatosan megújuló és bővülő lakberendezési tippeket találhat! Higgyen nekem, velünk jól fog járni, kattintson máris!

Kültéri wellness szaunák

Kültéri wellness szaunák, szaunaházak építése világszínvonalon!

Minden megépíthető egy kültéri szaunaházban, ami egy beltériben is, csupán a külső hőmérséklettel, illetve természeti elemekkel kell számolni. Megrendelőink igényei alapján szinte bárhová építünk kültéri wellness szaunát és szaunaházat ,természetesen figyelembe véve az adott hely műszaki és technikai adottságait.

Ajándék dísztárgy

Kínálatunkban számos ajándék dísztárgy ötletet tekinthet meg. A fém, üveg és vászon dísztárgyak: festmények, lámpák, bútorok és egyéb ajándéktárgyak a legtöbb modern és hagyományos berendezésű otthont és irodát ékesíthetik.

Lakberendezési kiegészítők

A lakberendezési kiegészítők kategóriában a szokványos, kommersz tárgyak helyett az egyedi tervezésű dísztárgyakat; design üveg-és porcelán tárgyakat, továbbá a romantikus vidék hangulatát idéző „vintage” kiegészítőket, orientális (keleti) lakásdíszeket és az antikolt vas dísz-és használati tárgyakat helyeztük előtérbe.

Home decor

A home decor kifejezés egyet jelent a stílusos és igényes lakberendezéssel, ennek megfelelően webáruházunkban a home decor elvárásának megfelelő minőségű és színvonalú lakberendezési tárgyakat és kiegészítőket forgalmazunk.

Vónya Tímea lakberendező

Egy új lakás berendezésén gondolkodik, ám egy olyan megoldást szeretne választani, amely hosszú távra szól? Akkor mindenképp egy szakemberre van szüksége, aki úgy fogja kialakítani lakása enteriőrjének minden egyes részletét, ahogy az Önnek és az ön ízlésének, életszemléletének megfelel!

Lakberendezéssel is foglalkozik, akár hotelek, magánházak területén belül is!

Tegyen szert egy egyszerű de mégis luxus belsejű kinézettel rendelkező házra, mely az ön otthona is lehet.

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus