Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

látnivalók

Úti élmények

Kizárt dolognak tartjuk, hogy az úti élmények Téged ne nyűgöznének le, hiszen mindenkit megfognak azok a hosszú és tartalmas leírások, amelyekből csak is tanulhat az ember és amelyek igazi kedvet hoznak el számunkra ahhoz, hogy mi is nyakunkba vegyük a világot és valahová elutazzunk. Olvasgass ilyeneket, hiszen biztosan tetszeni fognak.

Olaszország nevezetességeire vagy kíváncsi?

Nevezetességek Olaszországban – minden olyan helyről tudunk neked érdekességet mondani, amely olasz földön található, hiszen itt szinte minden épület és tér épp csak beszélni nem tud, pedig lenne mit regéljen.

Zadar

Zadar kiváló természeti adottságokkal rendelkezik, s talán ennek is köszönheti részben töretlen népszerűségét a turisták körében.

Crikvenica

Crikvenica felkeresését tervezi szabadidejében? A választás remek, hiszen a város már számtalanszor bizonyította, hogy kitűnő lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra. A sekély víz és a homokos part a legkisebbek számára is kínál fürdőzési lehetőséget, így gyermekkel történő utazáshoz kifejezetten ajánlott ez a horvátországi város.

Pula

Pula felkeresését tervezi az idei nyáron? A választás remek, hiszen a város az utóbbi években bizonyította, hogy fejlett gazdasága mellett idegenforgalmi téren is tud mit nyújtani a látogatók számára.

Trogir

Trogir elsősorban történelmi múltjáról, ezzel kapcsolatos némi magyar vonatkozásáról és kulturális programjairól híres a turisták körében.

Opatija

Opatija csodás tengerparttal, betonozott illetve természetes strandokkal várja a fürdőzésre vágyókat. Ha azonban hosszas sétákat szeretne tenni a parton, erre is talál kitűnő helyszínt a sziklásabb részeken, melyek a fényképek készítésére is rendkívül alkalmasak.

Spanyolország

Spanyolország kitűnő választás külföldi nyaralása tervezésekor. Széles körű turisztikai kínálatának köszönhetően nem csupán a pálmafák és tenger szerelmesei számára bizonyul jó döntésnek, hanem azoknak is, akik szívesen töltik szabadidejüket kirándulással és a cél ország turisztikai értékeinek és nevezetességeinek felkeresésével.

Portugália

Portugália egyik méltán kedvelt szigete Madeira, mely tulajdonképpen esszenciája mindannak, amire csak a turisták vágyhatnak utazásuk megtervezésekor.

Balaton

Balaton környékének nevezetességei között számos olyan akad, melyek alkalmassá teszik a tó vidékét azok számára is a pihenésre, akik szeretik aktívan tölteni szabadidejüket, és szívesen mélyülnek el a városok történelmi múltjában.