ISO minősítés érdekében felkészítés

A genfi székhelyű Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (International Organization for Standardization) által kiadott nemzetközi szabványok azért jöttek és jönnek létre folyamatosan, hogy szabályozzák a globális és lokális piacokon a termelést, szolgáltatásákoat, csökkentsék az üzemeltetési költségeket, védjék a munkavállalók biztonságát, védjék a felhasználók biztonságát és összehasonlíthatóvá tegyék a különböző termelő folyamatokat. A szabványok által kialakul a folyamatos fejlődés igénye.

Az ISO minősítés egy ilyen ISO standardnak való megfelelést jelent, amit egy független tanusító szervezet minősít.

Az iso rendszerek bevezetésével számos cég foglalkozik Magyarországon is, amely rendszerszintű auditok és tanácsadás segítségével végigkíséri az ISO szabványok bevezetésének folyamatát, hogy ISO minősítést szerezhessen cége.

Az ilyen cégek tevékenységi köreibe tartoznak: a rendszerépítés, a rendszerfelügyelet, a tanúsításokra való felkészítés, a szabvány megfelelését vizsgáló belső auditok többszöri végrehajtása.

A tanúsító testületek az audit jelentések alapján döntik el, hogy az Ön cége megfelel-e annak az ISO szabványnak, amelyre a felkészítő cég felkészítette az Ön cégét. Amennyiben cége megfelel, akkreditált tanúsítványt kap, amely után évente kell felügyeleti auditot végrehajtatni. Amennyiben a tanúsító szervezet úgy szerint vállalata nem felelt meg az adott tanúsítvány előírásainak, a tanúsító felsorolja a nem megfelelőségeket, amelyeket ki kell javítani, új audidot végeztetni. Ezután cége megkaphatja az ISO tanúsítványt az ISO szabvány meglétéről.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus