Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

ISO minősítés érdekében felkészítés

A genfi székhelyű Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (International Organization for Standardization) által kiadott nemzetközi szabványok azért jöttek és jönnek létre folyamatosan, hogy szabályozzák a globális és lokális piacokon a termelést, szolgáltatásákoat, csökkentsék az üzemeltetési költségeket, védjék a munkavállalók biztonságát, védjék a felhasználók biztonságát és összehasonlíthatóvá tegyék a különböző termelő folyamatokat. A szabványok által kialakul a folyamatos fejlődés igénye.

Az ISO minősítés egy ilyen ISO standardnak való megfelelést jelent, amit egy független tanusító szervezet minősít.

Az iso rendszerek bevezetésével számos cég foglalkozik Magyarországon is, amely rendszerszintű auditok és tanácsadás segítségével végigkíséri az ISO szabványok bevezetésének folyamatát, hogy ISO minősítést szerezhessen cége.

Az ilyen cégek tevékenységi köreibe tartoznak: a rendszerépítés, a rendszerfelügyelet, a tanúsításokra való felkészítés, a szabvány megfelelését vizsgáló belső auditok többszöri végrehajtása.

A tanúsító testületek az audit jelentések alapján döntik el, hogy az Ön cége megfelel-e annak az ISO szabványnak, amelyre a felkészítő cég felkészítette az Ön cégét. Amennyiben cége megfelel, akkreditált tanúsítványt kap, amely után évente kell felügyeleti auditot végrehajtatni. Amennyiben a tanúsító szervezet úgy szerint vállalata nem felelt meg az adott tanúsítvány előírásainak, a tanúsító felsorolja a nem megfelelőségeket, amelyeket ki kell javítani, új audidot végeztetni. Ezután cége megkaphatja az ISO tanúsítványt az ISO szabvány meglétéről.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)