Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

online játék

Farmerama információk és tájékoztatások

Weboldalunkon többféle információkat és tájékoztatás talál egyik legnagyszerübb játékról, Farmeramaról. Különböző témákban találsz részletes leírásokat, táblázatokat. Nemcsak a sima de a barkácsolt ólakról és az ólfejlesztésekről is olvashatsz, gazdagon illusztrált táblázatainkban. Eventek és események egy csokorba gyűjtve. A tanácsok és információk birtokában egyre jobb gazda lehetsz.

Ingyenes jó minőségű játékok

Honlapunkon rengeteg játékot talál leírással, irányítási útmutatóval. Többféle izgalmas kategória vár rád is, fiúknak lövöldözős, mászkálós, lányoknak a kijutós, kiszolgálósat ajánlom figyelmébe. Természetesen ennél több kategória van a weboldalon amibe sokféle és sokfajta régi és új játékot is megtaláltok.

Angry Birds

Érdemes megismerned az Angry Birds játékot, hiszen azzal mindig is biztos lehetsz, hogy a sablonos kedved elszáll és azonnal jó hangulatra fogsz változni.

Flash játékok

A böngészős RPG játékok egyik új képviselője a már magyarul is "értő" Drakensang Online, amely a Dark Eye nevű közkedvelt fantasy játék szabálykönyvét használja. A játék az eredeti történet folytatása, ahol mégis egy új világ tárul a játékos szeme elé, mégpedig az árnyékvilág teremtményei által fenyegetett Duria királysága.

Játékok online

A repülőterek önmagukban is olyanok, mint egy önálló város: folyamatosan városnyi mennyiségű ember szorgoskodik vagy fordul meg területükön. Milyen érzés lehet egy repülőteret építeni? Városszimulátorokat ismerünk sokat, a Skyramával pedig magát a repteret menedzselhetjük. Az eredeti apró, kisvárosi repteret idővel óriási, interkontinentális csomóponttá fejleszthetjük.

Játék

A Játék Játékok oldal ingyenes, online játéklehetőséget kínál a felhőtlen kikapcsolódást kereső internetezőknek. A lőgyakorlatra hasonlító játékokat szereted, vagy az inkább elgondolkodtató stratégiai jellegűeket? Ellenséget ölnél, vagy országot építenél? Mindenképp gyakorolni szeretnéd a virtuális városi gerillaharcot? Vagy csak zúznál egy jót valami menő autóval?

Stratégiai játékok

A kalózok között játszódó izgalmas legendák Calico Jack és Feketeszakáll óta mindig hálás témát jelentettek, amelyeket számtalan játék is feldolgozott. Manapság kipróbálhatóak kalózos computeres játékok ingyen is, amelyek több esetben lélegzetelállító látványvilággal és részletekbe menően felépített, sokrétű világgal rendelkeznek.

Blackjack

A blackjackként ismert kártyajáték a legnagyobb népszerűségnek örvendő játék a világ kaszinóiban; évszázadokkal ezelőtt született meg Franciaországban. Ötvenkét lapos francia paklival játsszák (jokerek nélkül), cél 21 összértékű, vagy az osztónál több pont értékű lapok húzása anélkül, hogy ezt az összeget meghaladnánk (ez a "bust"), ilyenkor azonnal veszítünk.

Rulett

A rulett ősi gyökerekkel bíró játék, hasonlót már időszámításunk előtt is dokumentáltak, mai formájában valószínűleg körülbelül ötszáz éve jöt létre. Elterjedt szerencsejáték, és ha valaki a fotelében ülve szeretne fogadni, magától értetődően a rulett online is játszható. A rulettnek 3 variációja létezik: amerikai, angol, francia.

Böngészős játék, online szerepjáték - Drakensang

Drakensang egy mágikus világ, amelyet mitikus lények népesítenek be és könnyedén csodák történhetnek. De az ősi erők ismét szabadon engedték a Sárkányt, aki az emberek végét kívánja! Legyőzéséhez bátor emberekre van szükség, csatlakozz tehát, és védd meg a sötétség ármányaitól a játék fantasy világát!

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus