Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

shea vaj

Fontos shea vaj, méhviasz lelőhely!

Ha szereted a természetes anyagokat és kozmetikumokat, nézz be a Szappanfű Webáruházba ! Shea vaj, méhviasz, mindenféle parfümök és olajok, krémek, balzsamok és más természetes alapanyagok! Törzsvásárlói kedvezmény neked is! Minden, ami természetes: Szappanfű Áruház, gyere, használj bőrödön te is természetes anyagokat! Bőrápolás, szépségipar csak természetesen!

A sheavaj előnyei

Ezt az Afrika szerte évszázadok óta használt készítményt, a Közép- és Észak-Togo erdős szavannáiról származó afrikai sheafának a terméséből állítják elő. A sheavajat Európában főként kozmetikai alapanyagként és gyógyászati termékek előállítására és étkezési célra használják fel.

Shea vaj

Izzadás elleni kozmetikumok használatával is úgy érzed, hogy még mindig nagyon kellemetlen a tested illata. Akkor neked a shea vajból készült izzadás gátlót kellene megpróbálni. A shea vajból készült házi izzadás gátló nem az izzadást szünteti meg, hanem a kellemetlen szagok keletkezését akadályozza meg.