Artbalance Stúdió - A modern fotós stáb

Amíg Ti a tökéletes esküvőről álmodtok és sok időt és energiát fektettek a szervezésébe, addig Mi a tökéletes esküvő fotózásról álmodunk és folyton a legújabb és legjobb megoldásokon dolgozunk, hogy ez meg is valósuljon minden alkalommal. Nem titok, hogy mennyire szeretjük az esküvők különleges világát és mennyire elhivatottak vagyunk, ez általában az első pillanatban ki is derül rólunk. :) Ez a fajta mentalitásunk vezetett oda, hogy egy különleges formátumban dolgozzunk, úgy ahogy máshol még nem láttuk, így jött létre az esküvői fotós stáb. Egy esküvői fotós sok dolgot meg tud örökíteni, de sokszor kerülhet olyan helyzetbe, hogy beállnak elé, éppen nem a jó irányba vagy megfelelő helyen áll, vagy egész egyszerűen nem képes a teljes esküvői forgatagot átfogóan megörökíteni. Ez nem az ő hibájuk, csupán lehetőségei korlátozottak. De vajon mit történik, ha ezeket a korlátokat megszüntetjük? Egy egészen más dimenzió nyílik meg, ahol minden érdekes pillanat megörökíthetővé válik, több nézőpontból vagy akár több helyszínen egy időben. Az esküvői fotós stábunkat három tapasztalt fotós alkotja. Összeszokott csapatunkkal az esküvő világát teljes átfogással és mindenre kiterjedően tudjuk képekbe zárni, hogy valóban feledhetetlen legyen ez a nap. Egy helyszínen három szemszögből alkothatunk vagy akár egyszerre több helyszínen is készülhetnek fotók, nincs lehetetlen!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus