Fabion Kft. - hidraulika, hidraulika szerviz és elemforgalmazó

Hidraulika területén 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

Hidraulikus gépek javítása, karbantartása, helyszíni javítás, szivattyú javítás, tápegység tervezés, helyszíni telepítés, karbantartási szerződés, kalapácskör kiépítés, munkahenger gyártás, javítás, hidraulikus elemek forgalmazása

www.fabion.hu

Szolgáltatásaink részletesen:

Helyszíni javítás
Kollegáink nagy szakmai gyakorlattal rendelkeznek a hidraulika rendszerek hibakeresésében javításában felújításában, szervizautóink pedig állandó készültségben állnak, hogy a helyszíni hibaelhárítást a lehető leghamarabb meg tudjuk kezdeni.
Cégünk a hidraulika teljes palettájával foglalkozik, mindent javítunk ami hidraulikával működik, legyen az ipari vagy mobil hidraulika.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelő igényeit kielégítsük betartva a vállalati előírásokat és szabályokat.

Mit vállalunk?
Német minőség magyar árakon!

Jól felszerelt műhelyautóval rendelkezünk!

Kiszálláskor az alábbiakat tudjuk elvégezni: Hibakeresés, Javítás, Akkumlátor töltés, Telepítés, Csőszerelés, Nyomás és folyadékmennyiség mérés teszterrel

Szivattyú javítás, felújítás
Tevékenységünk nagy részét tölti ki a szivattyúk javítása, ezek főként axiál dugattyús szivattyúk. Ezenkívül vállalunk hidraulika egységek, szivattyúk, hidromotorok, működtető egységek felújítását.
Minden egyes általunk javított szivattyú próbapadon beállítva, letesztelve kerül kiadásra és 6 hónap garanciát vállalunk!

Célgépek, hidraulika tápegységek tervezése
A tervezés egy folyamatos csapatmunkával valosul meg, bevonva a megrendelőt, hogy menet közben figyelemmel tudja kisérni a projectet. Hidraulika kapcsolási tervünk, géptervezésünk, gépmodernizációink, célgépeink ezen meggondolások alapján készültek, készülnek.

Helyszíni telepítés, csövezés
Vállaljuk hidraulikus tápegységek és egyéb gépek telepítését és csőhálozatának kialakítását.

Karbantartási szerződés
Karbantartási szerződések esetén előre szabályozott időpontokban kollegáink megjelennek az önök telephelyén, és elvégzik a szerződésben meghatározott feladatokat.

Munkahenger gyártás, javítás
Vállalunk minden méretű munkahenger legyártását, illetve sérültek tömítéscseréjét, mechanikai elemeinek pótlását, cseréjét.

Hidraulikus elemek forgalmazása
Szivattyúk, Fogaskerék szivattyúk, Axiáldugattyús szivattyúk, Radiáldugattyús szivattyúk, Szárnylapátos szivattyúk, Hidromotorok, Fogaskerék motorok, axiáldugattyús motorok, Radiáldugattyús motorok, Lassújáratú (orbit) motorok, Szelepek, Útszelepek, Nyomás szelepek, Áramirányítók, Visszacsapó szelepek, Fojtó-visszacsapó szelepek, Mobil alkalmazások, Mobilblokkok, Rotátorok, Tápegységek, Stantard tápegységek, Kompakt tápegységek, Egyedi tápegységek, Munkahengerek, Kiegészítők, Manométerek, mérővezetékek, mérőpontok, Csapok, Tömítések, alátétek, Alaplapok, blokkok, Hidroakkumulátorok, Szűrők, Nyomáskapcsolók, Hűtők, hőcserélők, Gyorscsatlakozók, porvédők, Tengelykapcsoló betétek, Szivattyú bakok, olajtartályok, olajtartály fedelek, Csövek, rudak, Kemény krómozott acélrudak, Hónolt cső, Hidegen húzott precíziós acélcső, Bilincsek, Csatlakozók, Használt termékek

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus