Az esküvő megörökítését bizzuk esküvői fotósra!

Fontos az esküvői fotós, mert az esküvőt nem lehet megismételni, mert az esküvő egy olyan nap, amely megérdemli, hogy ne csak piros szemű, telibe vakuzott képek készüljenek az ifjú párról és a vendégekről. Az esküvői fotós nélkülözhetetlen, mert ismeri a szertartások menetét, mert tudja, hogy melyek azok a pillanatok, amelyeket nem lehet megörökítetlenül hagyni. Esküvői fotós nélkül nem készülnek beállított, kreatív képek, pedig ezek a fotók állítanak örök emléket az ifjú pár fiatalságáról, a menyasszony szépségéről, a vőlegény fess üde kiállásáról. Az esküvői fotós szakmai ismerete nélkülözhetetlen, hogy a különböző fényviszonyok mellett egyformán jó minőségű képek készüljenek. Hiába tud a lelkesen kattintgató rokon csodálatos természetképeket csinálni, de a sötét templomban, a sárgás fényben úszó anyakönyvi hivatalban többnyire élvezhetetlen fotókat csinál. Az esküvői fotós nem mulatni megy a lakodalomba, hanem dolgozni, nem az elmúlt évek eseményeit beszéli meg a rokonokkal, lekésve a lagzi fontos pillanatainak megörökítését, hanem folyamatosan figyeli az eseményeket keresi a jó fotótémákat. Az esküvői fotósnak egyszerre kell természetfotósnak, portréfotósnak, rendezvényfotósnak és sportfotósnak lennie, hogy olyan képeket készítsen, amelyekről évek múlva is mindenkinek eszébe jut az esküvő hangulata, amely fotókról sugárzik fiatalok egymás iránt érzett szerelme.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus