Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

esküvői fotózás

Esküvői fotózás Nyíregyháza

Az esküvői fotó örök emlék marad az ifjú pár és rokonsága számára. Megtisztelő a feladat, hogy a nagy napon megörökíthetem a megható és vidám pillanatokat. Az esküvői fotók készítésére lehetőség van több külső helyszínen és műteremben egyaránt. Saját helyszíneket is jelölhettek ki, de számos remek, már jól bevált meseszép helyszín ajánlattal szolgálhattok.

Esküvői fotózás nászajándékba

Ha azon gondolkozik, hogy mit adna nászajándékba házasulandó szeretteinek, akkor tudok egy kiváló alternatívát. Ha az ifjú pár még csak nem is gondolt arra, hogy esküvői fotósuk legyenm akkor ajándékozzon nekik esküvői fotózást. Ez a nászajándék valóban egy örök életre szóló, emlékezetes ajándék lenne.

Az esküvő megörökítését bizzuk esküvői fotósra!

Fontos az esküvői fotós, mert az esküvőt nem lehet megismételni, mert az esküvő egy olyan nap, amely megérdemli, hogy ne csak piros szemű, telibe vakuzott képek készüljenek az ifjú párról és a vendégekről. Az esküvői fotós nélkülözhetetlen, mert ismeri a szertartások menetét, mert tudja, hogy melyek azok a pillanatok, amelyeket nem lehet megörökítetlenül hagyni.

Milyen szolgáltatást nyújt az esküvői fotós?

Emlékezetes képeket készítek az ifjú párról. Fotózok a polgári esküvőn. Megörökítem a templomi esküvő minden pillanatát. Maradandó fotókat készítek a vacsoráról, lakodalomról. Az esküvő előtt egyeztetjük az esküvő pontos idejét, helyét, a szertatás menetrendjét. Megbeszéljük az elképzeléseket, igényeket. Kiválasztjuk a beállított fotózás helyét.

Miért fontos az esküvői fotós?

Egy neves amerikai fotós szerint a három legfontosabb szolgáltató az esküvőn: a vendéglős, a zenész és az esküvői fotós. A vendéglős, a vendéglő és a zenész kiválasztása a lakodalom miatt fontos, hiszen ha egész este rosszul érzi magát a vendég, az ifjú pár esküvőjéről csak annyi fog az emlékezetében maradni, hogy azon az esküvőn olyan pocsék volt az ennivaló és unalmas a zene.