Az utángyártott toner előnyei!

A Best-Toner webáruházban számos utángyártott toner terméket megtalálhat, a leghíresebb és legjobb márkákhoz.

Már számos cikk született a lézernyomtatók előnyeiről, hátrányairól és hogy mi a különbség ezek között a printerek és a tintasugaras elven működő készülékek között. Azonban nem nagyon lehet olvasni, hogy mennyire jó megoldás lehet egy utángyártott toner vásárlása az eredeti helyett. Egy lézernyomtatót teljesen máshogy használunk, mint egy tintasugarast, mivel általában csak monokróm dokumentumokat készítünk vele, ami sokkal kevesebb „anyagot” igényel, mint egy színes fénykép elkészítését. Egy tonerben tonerpor található, ami nem ráfolyik a lapra, hanem az elektrosztatikusság elvén működve, rátapad. Ez miatt sokkal időtállóbbak lesznek a kinyomtatott dokumentumok. Az eredeti tonerkazetták ára nem annyira magas, mint egy tintapatroné, mivel a nyomtatók más elven működnek (maga a lézernyomtató sokkal drágább, mint egy tintasugaras). Azonban mindig jó, ha tudunk egy kicsit spórolni és már pár ezer forint is sokat jelenthet a hónap végén. Ezért szokták gyártani és forgalmazni az utángyártott tonereket és más utángyártott nyomtatókellékeket. Az áruk sokkal kedvezőbb, mint az eredetieké, minőségük viszont szinte ugyan olyan jó. Nézze meg a kínálatot, nem fogja megbánni!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus