Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Színvonalas angol nyelviskola Érden

Érdi angol nyelviskolánkban egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy elmélyüljön az angol nyelv rejtelmeiben úgy, hogy előtte két próbaórán is részt vehet ingyenesen. Így szinte egyáltalán nincs veszíteni valója, hiszen mind a tanár felkészültségét, mind az óra hatékonyságát tudja tesztelni a próbaórák során. Az Angol Nyelviskola hallgatói nagy százalékban szereznek nyelvvizsgát, így büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy aki szeretne nyelvvizsgát tenni és ennek érdekében hajlandó is tenni valamit, azok nem fognak csalódni bennünk. Mi nem ígérünk 100%-os sikert, hiszen az nem csak rajtunk, de a hallgatók hozzáállásán is múlik, viszont az ígérhetjük, hogy a mi részünket maximálisan beletesszük a tanfolyamokba.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus