Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Biztonságtechnikai nagykereskedés Budapesten

A biztonságtechnika nagyon fontos szerepet kap manapság, a gyors ütemben fejlődő technológiának köszönhetően egyre jobb biztosságtechnikai berendezéseket, készülékeket gyártanak a gyártók, folyamatosan fejlesztve azokat. Ilyen rendszerek a különböző megfigyelőrendszerek, kamerarendszerek, CCTV-k, de a tűzjelző vagy a behatolásjelző rendszerek is. Teljesen integrált felügyeleti rendszerek is léteznek, ahol egy helyen, egy központban lehet nyomon követni az összes biztonságtechnikai eszköz működését.

A budapesti PartnerTech Kft. biztonságtechnika nagykerként nem csak mint értékesítő van jelen a piacon hosszú ideje, de a biztonságtechnikai szakembereknek oktatást is végez ezen a területen, különös tekintettel az általuk széles spektrumban forgalmazott termékek beszerelésére. Olyan gyártók termékei vannak a kínálatukban, mint a Pulsar, Interlogix, TruVision, UltraView, Kilsen, Edwards, IFS. A szakmában ezek ismert és elismert gyártók annak ellenére, hogy az átlagembereknek kevésbé csengenek ismerősen.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus