Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Biztonságtechnikai nagykereskedés Budapesten

A biztonságtechnika nagyon fontos szerepet kap manapság, a gyors ütemben fejlődő technológiának köszönhetően egyre jobb biztosságtechnikai berendezéseket, készülékeket gyártanak a gyártók, folyamatosan fejlesztve azokat. Ilyen rendszerek a különböző megfigyelőrendszerek, kamerarendszerek, CCTV-k, de a tűzjelző vagy a behatolásjelző rendszerek is. Teljesen integrált felügyeleti rendszerek is léteznek, ahol egy helyen, egy központban lehet nyomon követni az összes biztonságtechnikai eszköz működését.

A budapesti PartnerTech Kft. biztonságtechnika nagykerként nem csak mint értékesítő van jelen a piacon hosszú ideje, de a biztonságtechnikai szakembereknek oktatást is végez ezen a területen, különös tekintettel az általuk széles spektrumban forgalmazott termékek beszerelésére. Olyan gyártók termékei vannak a kínálatukban, mint a Pulsar, Interlogix, TruVision, UltraView, Kilsen, Edwards, IFS. A szakmában ezek ismert és elismert gyártók annak ellenére, hogy az átlagembereknek kevésbé csengenek ismerősen.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)