Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Borban az igazság… szaunában az egészség…

Mi lehet a kapcsolat a szőlészet és a szauna között?

Elsőre alaptalannak tűnhet, hogy a szőlészetek és a szauna között bármilyen közös pont lehet… Pedig több is van!

A legelső és egyben legrégebbi ilyen kapcsolat a fában rejtőzik. Mégpedig oly módon, hogy azt a bizonyos thermowood eljárást, mellyel a szauna lambériákat is erősítik a szőlészek fedezték fel. A szőlőtőkék végét olyan hőmérsékleten gőzölték, amin nem égett meg a fa, ezzel biztosították, hogy a fa hosszú ideig megőrizze szerkezetét és ellássa funkcióját. Így van ez a szaunánál is, a kültéri szaunák építéséhez a legjobb faanyag a hőkezelt éger vagy a kanadai vöröscédrus. Az Infraworld szauna manufaktúra csak minőségi faanyagot használ fel a szauna építés során.

A következő kacsolódási pont az egészség. Az már mindenki számára ismert, hogy a bor napi fogyasztása milyen jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, az egészségre. A szaunákról ugyanez mondható el. Heti néhány alkalom is segít megőrizni az egészséget és gyógymódot jelenthet kialakult problémák esetén is.

A bor ellazít, a bor összehozza az embereket és összetartja a kapcsolatokat. A bor köré utazásokat, családi eseményeket, baráti összejöveteleket és más eseményeket szerveznek. A szauna hasonló módon benne tud lenni mindennapjainkban.

A szauna ellazítja a testet egy-egy szüretelés, szőlőszedés után. Segít az izomzatnak gyorsabban regenerálódni, így javítja a munkabírást. Mi lehet annál nagyszerűbb, mint szüretelés után élvezni a szauna izzasztó hatását és közben nézni a szőlőtőkék fegyelmezett sorakozását, amíg csak a szem ellát. Az Infraworld szauna házban mindenki ki tudja pihenni a szüretelés fáradalmait.

A szőlészetben elhelyezett szauna ház tökéletes kiegészítője a bortúráknak és csapatépítő tréningeknek. Barátok, ismerősök, családtagok vagy munkatársak együtt tudnak szaunázni, miközben jó hangulatban visszaemlékeznek a nap eseményeire, élményeire. A kombinált szauna ház nagyszerű zárása egy-egy bortúrának, borkóstolásnak, kirándulásnak vagy tréningnek.

A kombinált szauna ház egy minden igényt kielégítő építmény. Megtalálható benne az infraszauna, finn szauna, gőz szauna és a himalája sóterápia. A szauna ház ezen kívül zuhanyzóval, öltözővel, pihenővel, konyhával, étkezővel, tv-vel és elhúzható üvegajtókkal felszerelt.

Amikor belép a szauna házba egy kényelmes öltöző fogadja, melynek nyugodt hangulatát a csillagos égbolt adja. Az öltözőben található a zuhany, a szaunából kilépve azonnal le tud tusolni.

Beljebb lépve található a mini hűtővel felszerelhető konyha, ami alkalmas egy-egy családi vagy baráti vendégfogadásra. A tágas étkezőben és pihenőben mindenki kényelembe helyezheti magát.

Ebbe a szauna házba nagy hangsúlyt kaptak a fények. A 84 ásványi anyagot tartalmazó Himalája sófal narancsos árnyalata szemet gyönyörködtetően olvad össze a padozat alatti ledes hangulatvilágítással. A szaunában ülve a látványkadalló tűzjátéka önmagában is nyugtató, főként ha szaunázás közben élvezhetjük.

Igazi különlegessége a szauna háznak a beépített Smart tv, ami a filmnézés mellett lehetőve teszi, hogy internetezzen, megnézze leveleit vagy akár tárgyaljon.

Kérje egyedi ajánlatunkat és tökéletesítse szőlészetét egy exkluzív szauna házzal!

Borban az igazság… szaunában az egészség…

Még nincs szavazat