Borban az igazság… szaunában az egészség…

Mi lehet a kapcsolat a szőlészet és a szauna között?

Elsőre alaptalannak tűnhet, hogy a szőlészetek és a szauna között bármilyen közös pont lehet… Pedig több is van!

A legelső és egyben legrégebbi ilyen kapcsolat a fában rejtőzik. Mégpedig oly módon, hogy azt a bizonyos thermowood eljárást, mellyel a szauna lambériákat is erősítik a szőlészek fedezték fel. A szőlőtőkék végét olyan hőmérsékleten gőzölték, amin nem égett meg a fa, ezzel biztosították, hogy a fa hosszú ideig megőrizze szerkezetét és ellássa funkcióját. Így van ez a szaunánál is, a kültéri szaunák építéséhez a legjobb faanyag a hőkezelt éger vagy a kanadai vöröscédrus. Az Infraworld szauna manufaktúra csak minőségi faanyagot használ fel a szauna építés során.

A következő kacsolódási pont az egészség. Az már mindenki számára ismert, hogy a bor napi fogyasztása milyen jótékony hatással van a szív- és érrendszerre, az egészségre. A szaunákról ugyanez mondható el. Heti néhány alkalom is segít megőrizni az egészséget és gyógymódot jelenthet kialakult problémák esetén is.

A bor ellazít, a bor összehozza az embereket és összetartja a kapcsolatokat. A bor köré utazásokat, családi eseményeket, baráti összejöveteleket és más eseményeket szerveznek. A szauna hasonló módon benne tud lenni mindennapjainkban.

A szauna ellazítja a testet egy-egy szüretelés, szőlőszedés után. Segít az izomzatnak gyorsabban regenerálódni, így javítja a munkabírást. Mi lehet annál nagyszerűbb, mint szüretelés után élvezni a szauna izzasztó hatását és közben nézni a szőlőtőkék fegyelmezett sorakozását, amíg csak a szem ellát. Az Infraworld szauna házban mindenki ki tudja pihenni a szüretelés fáradalmait.

A szőlészetben elhelyezett szauna ház tökéletes kiegészítője a bortúráknak és csapatépítő tréningeknek. Barátok, ismerősök, családtagok vagy munkatársak együtt tudnak szaunázni, miközben jó hangulatban visszaemlékeznek a nap eseményeire, élményeire. A kombinált szauna ház nagyszerű zárása egy-egy bortúrának, borkóstolásnak, kirándulásnak vagy tréningnek.

A kombinált szauna ház egy minden igényt kielégítő építmény. Megtalálható benne az infraszauna, finn szauna, gőz szauna és a himalája sóterápia. A szauna ház ezen kívül zuhanyzóval, öltözővel, pihenővel, konyhával, étkezővel, tv-vel és elhúzható üvegajtókkal felszerelt.

Amikor belép a szauna házba egy kényelmes öltöző fogadja, melynek nyugodt hangulatát a csillagos égbolt adja. Az öltözőben található a zuhany, a szaunából kilépve azonnal le tud tusolni.

Beljebb lépve található a mini hűtővel felszerelhető konyha, ami alkalmas egy-egy családi vagy baráti vendégfogadásra. A tágas étkezőben és pihenőben mindenki kényelembe helyezheti magát.

Ebbe a szauna házba nagy hangsúlyt kaptak a fények. A 84 ásványi anyagot tartalmazó Himalája sófal narancsos árnyalata szemet gyönyörködtetően olvad össze a padozat alatti ledes hangulatvilágítással. A szaunában ülve a látványkadalló tűzjátéka önmagában is nyugtató, főként ha szaunázás közben élvezhetjük.

Igazi különlegessége a szauna háznak a beépített Smart tv, ami a filmnézés mellett lehetőve teszi, hogy internetezzen, megnézze leveleit vagy akár tárgyaljon.

Kérje egyedi ajánlatunkat és tökéletesítse szőlészetét egy exkluzív szauna házzal!

Borban az igazság… szaunában az egészség…

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus