Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Tárgyaló bérlés Budapesten

Cége bővül, az irodájában nincs elég helye arra, hogy partnereket, klienseket fogadjon? Vállalkozásának telephelye nem alkalmas arra, hogy nagyobb tárgyalásokat folytasson le, esetleg túl kívül esik a városközponttól, vagy egyenesen távol van Budapesttől, de Ön budapesti kliensekkel szeretne tárgyalni? Béreljen tárgyalót Budapest szívében, a belvárosban, igazán patinás helyen, a Lánc-híddal szemben, a Széchenyi István téren, a Roosevelt irodaházban. Miért érdemes itt bérelni tárgyalót? Ügyfelei láthatják, hogy igényes, ad a minőségre, és szeretne jó benyomást kelteni! A House of Business tárgyalóterem szolgáltatásához catering szolgáltatás, projektor, tv, vetítővászon, wifi, kábeles internet, flipchartok, tollak, kávé tea forrócsoki, és egyéb szolgáltatások járnak annak érdekében, hogy Ön a munkájára koncentrálhasson. Ügyfelei biztosan meg lesznek elégedve a helyszínnel, Önnek csak a legjobb formáját kell hoznia, minden másért a House of Business felel. Az egész irodaházra jellemző modern miliő, a patinás helyszín, a varázslatos Lánc-híd, a Duna, az V. kerület polgári miliője biztosan magával ragadja majd Önt és ügyfeleit egyaránt. Tehát, ha tárgyaló bérlés Budapest, akkor House of Business Roosevelt!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus