Borkóstolás és csapatépítés a hazai borospincékben

A borospincéknek különleges hangulata van és a bor illata bejárja az egész területet. A borospincék kiválóan alkalmasak valamilyen családi esemény megünneplésére, például lehet ez egy szülinap vagy évforduló, de csapatépítők lebonyolítására is alkalmas helyszínnek bizonyulnak. A finom borok kóstolását követően helyben is fogyaszthatunk még kedvenceinkből, de vásárolhatunk is belőlük, akár még ajándékba is vihetjük szeretteinknek, barátainknak. Sok helyen a kóstolás mellé finom falatokat is bekészítenek, jellemzően ehetünk káposztás vagy sajtos pogácsát, sült kolbász, esetleg szalonnát, zsíros kenyeret, sajt különlegességeket, különféle falatkákat. A felsoroltak mindegyike tökéletes kiegészítőjét képezi a boroknak. Általában egy ilyen eseményen a szőlőbirtok és a borászat is bemutatásra kerül, sőt van ahol a programot élőzene is kíséri.
Hazánk külföldi vendégei is szívesen vesznek részt borkóstolón, hiszen a Magyar borok minősége megkérdőjelezhetetlen és világhírű.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus