Ingatlan

Modern tűzjelző rendszerek

Főleg a nagyobb irodaházakba, bevásárlóközpontokba, raktárakba, iskolákba és egyéb intézményekbe fontos, hogy megfelelő tűzjelző rendszer kerüljön.

Napelem rendszerekről és működésükről

A napelemes rendszerek használata ma már egyáltalán nem egy elképzelhetetlen dolog. Megfizethető árakon lehet hozzájutni kiváló minőségű napelemes rendszerekhez, amik évekig kiszolgálnak minket, és bőven visszahozzák a beléjük fektetett pénzt és bizalmat. De mik is ezek és hogyan működnek? Miért jó ez bárkinek is?

Műanyag nyílászáró beépítés gyorsan, olcsón, minőségi anyagokból

Vállalkozásunk elsősorban műanyag ablakok és ajtók beépítésével és cseréjével foglalkozik. Minőségi ablakokkal dolgozunk, melyek mindegyikére igaz, hogy kiváló hang- és hőszigeteléssel vannak ellátva, valamint a fénybebocsátási értékük is kiváló, illetve betörésbiztos a kialakításuk.

Bitumenes szigetelés

Az összeszokott tetőszigetelő brigádok a legmagasabb színvonalon végzik munkájukat, és 100%-ban kielégítik a megrendelő ilyen irányú igényeit, valamint növekvő számú referenciával is rendelkeznek, melyet megtekinthetnek a weblapjukon.

Bejárati ajtó csere Budapest

A Bok-Ablak Kft fő tevékenysége a műanyag ablakok Budapesti forgalmazása, műanyag nyílászárók beépítése, régi ablakok, ajtók cseréje a fővárosban. A Deceuninck műanyagablak megjelenésére jellemző a természet gazdag és harmonikus színvilága, valamint a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető a tartósságuk is.

Tetőfedés

Ki gondolná, hogy a mintázatát tekintve az igazi cseréptetõre megtévesztésig hasonlít a lindab-tető cserepes lemez. Ez a tetőfedő anyag alkalmazható régi házak tetõfelújításához, de ugyanúgy kitűnő választás az újabb épületek tetőfedéséhez is.

Csatorna tisztítás Budapest

Amennyiben dugulást észlel a lakása, vagy családi háza csatornarendszerében, akkor ahelyett, hogy maga kezd neki a probléma elhárításának ne tétovázzon, hanem inkább vegye igyénybe a duguláselhárítás Budapest szolgáltatást, amely a főváros valamennyi kerületében igénybevehető.

Lakásfelújítás Budapest

Lakásfelújítás, aszfaltozás, térburkolás, festés Budapest vonzáskörzetében, profi szakemberekkel, és modern építőipari eszközökkel az Anildia Kft. égisze alatt. A cég munkatársai szakszerűen, gyorsan, precízen, sőt még garanciát is vállalva végzik a lakóépületek, családi házak felújítását.

Családi ház építés

A vállalkozásunk által nyújtott szolgáltatásért, mely magába foglalja a lakásfelújítás különböző formáit pl. a bontást, burkolást, víz- gáz- és fűtésrendszer javítást, festést, végül de nem utolsósorban a tapétázást - csapatunk 5 éves írásos formában lefektetett garanciát vállal az elvégzett munkákra.

Eladó lakás Balatonfüred

Eladó lakás Balatonfüred legszebb helyén alacsony áron. Látogasson el ön is a www.eladolakasbalatonfured.hu weboldalra, hogy megtekinthesse a 64 luxus lakást, valamint, hogy kiválaszthassa álmai otthonát.