Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Cégeknek is szükséges az elsősegély felszerelés

Sokan csak egy ellenőrzés kapcsán tudják meg, hogy az elsősegélynyújtó felszerelés készenlétben tartása minden munkahelyen kötelező. Függetlenül attól, hogy irodai munkát végeznek-e vagy éppen raktároznak a cégnél, adott helyen biztosítani kell a mentőláda elérhetőségét. Természetesen speciális munkavégzési körülmények esetén az általános mentőláda nem elegendő, ezt a munkahely igényeinek megfelelően ki kell egészíteni.

Az általános felszereltségű mentőládák több kategóriában kaphatóak, így alkalmazkodva a dolgozók létszámához. Leggyakoribb típus az 1-es jelű láda, ez 30 főig megfelelő, de van belőle méretesebb összeállítás, mint például a 4-es láda, amely 200 főig jó. A szükséges mentőládákat 2012-ben már az interneten is meg lehet vásárolni, a Mentőláda Webáruházban 2 külön gyártótól is forgalmazunk ládákat, amelyek a magyar szabályozásnak megfelelnek. Telefon: 06-52-220-054

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus