Csomagolóanyag

A Relatív-A Kft. csomagolástechnikai anyagok és kiegészítő termékek értékesítésével foglalkozik. Több mint fél évtizede foglalkozunk csomagolástechnikával, s ezáltal nyújtunk teljeskörű csomagolástechnikai szolgáltatásokat, elsősorban ipari felhasználók részére.
Telephelyünk a központi helyen fekvő Diósdon található. Termékeinkből folyamatos raktárkészletet biztosítunk partnereink részére, mely garanciát jelent a rugalmas és gyors termékkiszolgálás érdekében.
Célunk, hogy szolgáltatásainkat időre, magas színvonalon teljesítsük, maradéktalanul kielégítve Megrendelőink elvárásait.
Termékeink között megtalálható: műanyag tasak (zacskó), simítózáras (önzáró) tasak, öntapadó okmánytasak (csomagkísérő tasak), csomagoló stretchfólia, ragasztószalag (cégemblémás is), hullámpapír doboz, légpárnás boríték, biztonsági tasak.
Weboldalunkon könnyedén eligazodhat, továbbá a Webshop menüpont alatt szép, szemléltető képeket láthat az általunk forgalmazott termékekről.
Készséggel állunk rendelkezésére!
Relativ-A - biztonságos, esztétikus, minőségi csomagolás.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus