élelmiszerbiztonság

A WESSLING Hungary Környezetvédelmi, Élelmiszerbiztonsági, Egészségvédelmi és Minőségügyi Szolgáltató Kft. két évtizede van jelen a magyar piacon.

Akkreditált tevékenységi területei:

* Környezetvédelmi vizsgálatok
* Élelmiszer- és takarmány vizsgálatok
* Gyógyszervizsgálatok, bioanalitika, doppingellenőrzés (WADA akkreditálása folyamatban)
* Szaktanácsadás és oktatás
* Kutatás-fejlesztés

Miért érdemes a WESSLING-et választani?

* Laboratóriumunk a kémiai analitikai vizsgálatok terén független szolgáltató;
* A vizsgálatokat legjobb tudásunk és lelkiismeretünk szerint, pártatlanul, külső befolyásolás nélkül végezzük;
* Komplex - jogi, technológiai és minőségügyi - szempontokat is felölelő tanácsadási és laboratóriumi szolgáltatást nyújtunk;
* Akkreditáltságunk széleskörű;
* A legmodernebb vizsgálati módszereket és technológiákat alkalmazzuk;
* Munkatársaink a szakmabeliek által is széles körben elismert, kiváló szakértők;
* Ügyfeleink problémáit alapos elemzés után a lehető leghatékonyabban oldjuk meg;
* Szolgáltatási palettánkat és kapacitásunkat az európai WESSLING Hálózattal való szoros kapcsolat bővíti.

* Hagyományaira építve a kémiai- és mikrobiológiai vizsgálatok területén piacvezető WESSLING Hálózat gazdasági- és társadalmi kapcsolatot teremt Európa különböző régiói és kultúrái között.
* Vállalatcsoportunk tevékenységét - amelynek elsődleges célja az életminőség biztosítása és javítása - a minőség, biztonság, egészség és környezetvédelem fogalomkörére alapozzuk.
* Terveink hatékony, következetes megvalósítását a különböző régiók közötti szoros együttműködés teszi lehetővé. Elhivatott munkatársaink Európa-szerte átérzik és vállalják annak az összetett feladatnak a felelősségét, amelyet környezetünk megóvása jelent.
* Regionális, nemzeti és nemzetközi színtéren működő ügyfeleink hatékony gazdálkodásának egyik zálogát személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatásaink jelentik. Bizalomra épülő, hosszú távú partnerkapcsolatainkat kiterjedt telephely-hálózatunknak, személyes kontaktusra épülő ügyfél- és folyamatorientált magatartásunknak köszönhetjük
* Szervezeti felépítésünk hatékonyan támogatja vállalatcsoportunk stratégiai célkitűzéseit, amelyek támaszkodnak az egyes vállalati egységekben, „sejtekben” létrejövő tudásbázisra. Ez a többlet-információ lehetővé teszi számunkra, hogy földrajzi (telephelyek) és tematikus vonatkozásában is (új szolgáltatások) gondoskodjunk vállalatunk fejlődéséről és sikeréről.
* Munkatársaink és vezetőink teljes mértékben azonosulnak a vállalatunk működését és fejlődését meghatározó célkitűzésekkel, egyúttal – a hosszú távú gondolkodás elvét követve – folyamatos tanulási szándék, megújulási törekvés jellemzi őket. Vállalatunk innovációs ereje kulcstényező az új vizsgálati módszerek és eljárások, valamint munkafolyamatok felkutatásában és alkalmazásában.

* az oldal tetejére
* nyomtatás

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus