Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Bevásárlás és az ár - Megvegyem?

Megvegyem? Kérdezzük magunktól. Minél szélesebb a kínálat, annál nehezebb eldönteni. Vásárolhatunk az árjelzés alapján, a könnyebb eligazodáshoz segít az egységár, mely a eltérő kiszerelésű árucikkek egy egységének (kg, liter, darab) határozza meg az árát. Vásárlásnál racionális figyelembe venni az ár és érték arányát (pl. várható élettartam a fényforrásoknál, valamint az esetleges minőségi eltéréseket. Nélkülözhetetlen kiszámolni, hogy készen vásároljunk egy árucikket vagy saját magunk is el tudjuk készíteni. Sütni, főzni vagy barkácsolni rengetegen szeretnek és ezzel pénzt spórolhatnak meg maguknak, hisz csak a nyersanyagokat szükséges megvenni. Megvegyem? weboldalon a tárgykörrel kapcsolatos cikkek között szelektálhat.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus