Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Építészmérnök - modern háztervek készítése!

Építészmérnöki tervező irodánkat 1999-ben alapítottuk. A SzeRaKo Csoport Építésziroda sokrétű szolgáltatást nyújt az építészeti tervezésétől a látványtervezésen át a generálkivitelezés elkészültéig.
Az építészmérnöki tervezési munkákat a bevált tervezési folyamat alapján végezzük. Először színes kreatív rajzokon mutatjuk be az ötleteinket, melyeket a vázlattervek során pontosítunk. A kreatív szakasz után elkészítjük a bejelentési vagy engedélyezési terveket. Igény szerint lakberendezés és látványtervek elkészítésével tesszük teljessé a tervezési munkánkat. A tervdokumentáció elkészülte után az épületet kulcsrakészen megépítjük, melyre garanciát is vállalunk.
Építészmérnöki referencia munkáink között kettőszáznál is több ház terve található, melyek közül számos szakmai újságokban is bemutatásra is került.
Keressen meg minket és kérjen tőlünk ajánlatot, a honlapunkon található elérhetőségeinken!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus