FODRÁSZAT SZOMBATHELY SZÍVÉBEN - EMÍLIA SZÉPÍTÉSZET

Természetesen 2010-ben is minden hajhossznak meg lesz a maga menő fazonja. Megpróbáltuk összeszedni a legfontosabb irányzatokat és az azokat képviselő frizura típusokat.

A rövid haj
Ebben a kategóriában az eddig is meglehetősen kedvelt Bob hajstílus továbbra is nagyon népszerű lesz. Ezen típus hossza a fültől egészen vállig érő is lehet és egyenes vagy kissé hullámos hajjal is jól mutat. Tökéletesen hangsúlyozza az arcszerkezetét és kiemeli a nyak szépségét.
A hosszabb haj
A fejtetőre feltűzött forma az egyik legfrissebb trend 2010-re. Sokkal több és szexibb, mint egyszerűen felfésült haj, kinyitja, láthatóvá teszi a nyakad, sőt megtoldja 8-10 cm-rel a magasságod. Ez a forma bármihez passzol, hordhatod egy köntössel, elegánsan vagy akár farmerral, bármely alkalommal stílusosan tudsz megjelenni egy ilyen frizurával.

2009-ben a hullámos hosszú haj volt az év hajstílusa, a divatbemutatók tele voltak gyönyörű, hullámos hajakkal. Idén, 2010-ben arra kell törekedni, hogy ezek a hullámok minél természetesebben jelenjenek meg a frizurákban. A fodrászoddal találd meg azt a stílust, amely a legtermészetesebben emeli ki az arcod vonásait. A haj kialakítása és hossza változatos, a rétegek különbözőek de az összhang és a rétegek közti lágy átmenet kihangsúlyozza szépségedet.

A több rétegű hullámos haj nagyon népszerű hírességek között is. Victoria Secret triója: Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Gisele Bündchen és sok másik szupermodell döntött emellett a nagyszerű stílus mellett. Shakira, Beyonce, Alicia Keys, az Olson testvérek, Mischa Barton, Lucy Liu is ezt a stílust favorizálják.

A hosszú haj idei trendje még a klasszikus copf is. Egyszerre elegáns és pimasz, gyorsan elkészíthető és nem igényel nagyobb szakmai tapasztalatot.

Színek

A formák után nézzük a színeket. Hiszen a hajszín óriási hatással lehet egy különben egyszerű hajstílusra is. A gazdag természetes barna színeket lesznek ebben az évben a legmeghatározóbbak. Ezeken belül megfigyelhető a csokoládé mély tónusai és a vörös tónusok hatása a sötét barna és fekete hajszínekre.

A természetese szőke és vörös színek is sokkal meghatározóbbak lesznek akár a teljesen hajon vagy csak egyes részeit kiemelve. Mindkét természetes szín összhangban a bőrszíneddel kiemeli a hajad stílusát.
forrás:www.hajam.hu

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus