Fonalam.hu fonal webáruház - Kötés, horgolás szívvel-lélekkel

Fonalam Webáruház, fonal webshop a kötés és horgolás, valamint nemezelés kedvelőinek. Ismét népszerű ez a kedves hobbi, ehhez a szükséges fonalakat megveheted nálunk. Essen szó kötésről, horgolásról vagy nemezelésről, amigurumi készítéséről, fonal kínálatunkból mindegyikhez találsz megfelelőt. A fonal vásárlás nemcsak online történhet, a fonal webáruház mellett sok szeretettel várunk a Pécsi boltunkban is! Prémium fonalaink biztosan nem okoznak csalódást. De az akciók kedvelői is megtalálják itt a számításukat. Több fonal akció vár kedves vevőinkre, hetente más Sztár fonalat szerezhetsz be jókora kedvezménnyel, a Stop vagy Hopp nevű népszerű játékunkban pedig utolsó darabokra csaphatsz le, szintén akciósan. A Fonalturkálóban utolsó darabokat találsz. Facebook csoportunkba is érdemes belépni, itt barátkozhatsz olyanokkal, akik szintén a kötés, horgolás hívei, megmutathatod alkotásaidat, és láthatod, hogy a többiek mit kötöttek-horgoltak. A weboldalunkon vannak fentingyenesen letölthető kötésminták leírással, horgolási minták. A Büszkeségfalon is láthatod mások alkotásait és te is elküldheted a tieidet. Milyen fonalak vannak nálunk? Ezek közül a legkedveltebbek: Alize fonal, gyapjú fonal, kötőfonal, horgolófonal, különleges fonalak, Big Bang, Monte Baldo, Sport fonal, Red Heart Soft, Nako Vals, Nako Estiva, Rafia táska készítéséhez, Alize Diva – Lanagold – Burcum – Superlana – Bamboo Fine – Cotton Gold. Mi szeretjük a kötést, horgolást, nemezelést, a fonalak szerelmesei vagyunk. Legfőbb mottónk: kézimunka szívvel-lélekkel!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus