Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Led csarnokvilágító

A termelőegységekben, gyárakban, csarnokokban, sportcsarnokokban a világítás minősége kritikus fontossággal bír. Nem mindegy, hogy a munkavállalóknak milyen fényben kell végezniük a munkájukat, a mérnökök, a gyári munkások mennyire látják, hogy mit kell összecsavarozniuk. A sportcsarnokoknál egyrészt a sportolóknak, másrészt a nézőknek is fontos, hogy megfelelő fényerősség legyen a fedett csarnokban. Ráadásul meg kell felelni a munkahelyi biztonsági előírásoknak, törvényeknek is. Fontos, hogy a csarnokvilágítás ne csak megfelelő fénymennyiséget bocsásson ki, de lehetőlég gazdaságos is legyen. A led csarnokvilágító pont ilyen. Egyrészt a hagyományos halogén izzókkal szemben a led technológiának köszönhetően sokkal kevesebb áramot fogyaszt, ráadásul a profi ledes szakemberek eleve úgy építik ki a világítást, hogy minél kevesebb led lámpára legyen szükség a tökéletes világítás érdekében.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus