Gépész Holding - épületgépészeti webshop és szakportál

Az Ép-Gépész Holding Kft. ma már mérföldkőnek számít a magyar épületgépész piacon, hiszen napjainkra Magyarország egyik legjelentősebb víz-gáz-fűtés vállalatává nőtte ki magát. Manapság igazi unikumnak számít, hogy megalakulásától kezdve olyan beszerzési és értékesítési társulásként működünk, amely 100%-ban magyar tulajdonosi körrel büszkélkedhet! Ma már országszerte 18 szakáruházunkban 337 felkészült és szakmailag képzett kollégával várjuk vásárlóinkat. A modern logisztikai központjaink, több mint 25 000 m2-es területén képesek vagyunk befogadni, tárolni és hatékonyan mozgatni termékeinket, ezzel is biztosítva a gyors és rugalmas vevő kiszolgálást. Megalakulásunk óta a fejlődés töretlen és folyamatos, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelően biztosítsuk a vásárlóközönség minél jobb, egyszerűbb ellátását, kiszolgálását a termékeinkből.
Webshopunkban talál kondenzációs gázkazánokat, hagyományos gázkazánokat (nyílt égésterű (kéményes) és zárt égésterű, turbós) gázkazánokat, elektromos kazánokat, szabályozókat gázkészülékekhez, fűtési modulokat, égéstermék elvezetéseket, bekötő és összekötő egységeket,szerelvényeket és tartozékokat, álló gázkazánokat, fali gázkazánokat.

Gépész Holding webáruház és épületgépészeti szakportál

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus