Hotel Zugló területén - Szőnyi Hotel Budapest

A magyar főváros, Budapest egyre nagyobb népszerűségnek örvend nem csak a hazai, de a külföldi turisták, üzletemberek körében is. Nem véletlenül. A szolgáltatások, termékek magas színvonalát lehet megtalálni a nyugat-európai árakhoz képest sokkal kedvezőbb áron, míg csodálatos látványosságokból sincs hiány, említsük meg a legnépszerűbbeket: Budai Vár, Lánchíd, Citadella, Halászbástya, Mátyás Templom, Széchenyi Fürdő. Ráadásul Budapesten gasztroforradalom is zajlik jelenleg is, egyre több a neves, híres, nagyszerű étterem, már több Michlein csillaggal rendelkező étterem van a városban, de a nem Michelin csillagosok közül is van számos kiváló, a vendégek által nagyra értékelt étterem is, mint például a Szőnyi Hotel Budapest étterme (Szőnyi étterem). A nagy kereslethez igazodtak a szállások is, egyre többen adják ki lakásukat Airbnb-n keresztül, valamit gombamód szaporodnak a hotelek is Budapesten. Azonban érdemes olyan Hotelt választani, amely kiállta az idők próbáját, viszonylag nagy múlttal rendelkezik, stabilan tudja a magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtani. A Szőnyi Hotel Budapest pont egy ilyen hotel, amely nem egy hotellánc tulajdonában van, hanem magántulajdonban. Náluk a vendég az első. A hotel Zugló területén helyezkedik el, a 14. kerületben, közel a belvároshoz. Taxival, autóval, tömegközlekedéssel vagy kerékpárral is néhány perc alatt beérhetünk a belváros forgatagába.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus