Gyerekkönyvek széles választéka

A mai rohanó, egyre inkább gyorsuló világunkban egyre kevesebben olvasnak könyveket, inkább rövid cikkeket, ismeretterjesztőket, híreket, sporthíreket szeret a többség olvasni, valamint a mozgóképipar: filmek, sorozatok, YouTube videók, sportközvetítések sokasága is nagy szeletet szerzett abból az időből, amit régebben olvasással ütöttek el az emberek. Regényeket, verses köteteket ráadásul már nem csak fizikai könyvként lehet beszerezni, de elektronikus formában is igen könnyű hozzájuk jutni, és ez sokszor még pénztárcabarátabb megoldást is jelent. Nem véletlen, hogy a nyomtatott könyv ipara leáldozóban van. Azonban van egy olyan résszegmens a könyvek piacán, ami még mindig virágzik, sőt, jó eséllyel ez így lesz a jövőben is: ez a gyerekkönyvek piaca.

Hogy miért vesznek gyerekkönyveket az emberek, miközben a felnőttek már inkább Kindleről olvassák a könyveket? Azért, mert a gyerekkönyvek nem csak betűk, szavak, mondatok, bekezdések, fejezetek egymást követő kapcsolata, de nagyon fontosak bennük a rajzok, az ábrák, a színes szagos részek, amelyek fizikai valójukban tudnak leginkább hatást gyakorolni a gyermekre és a mamára/papára egyaránt. Nagyon szuper azt a könyvet nem csak olvasni, a felolvasást hallgatni, de forgatni, szemügyre venni, megszagolni, megérezni a tapintását. Sokféle gyerekkönyv van, van olyan, amelyikben ilyen interaktívabb részek is találhatók, színezők, hajtogatni való oldalak. Ha gyerekkönyvet szeretne vásárolni, válassza a Kultúrgyerek gyerekkönyv webáruházat!

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus