Diákmunka iskolaszövetkezeten keresztül

Az iskolaszövetkezet más néven diákszövetkezet lényege, hogy diákoknak közvetít diákmunkát. Az iskolaszövetkezetekre speciális szabályok vonatkoznak, és nagyon népszerűek, sok diák vállal munkát nyáron és akár tanév közben is. Már 16 éves kor felett is lehet diákmunkát vállalni, azonban a legtöbben középiskola után a főiskola, egyetem mellett járnak el dolgozni, hogy fizetni tudják lakhatásukat, ruháztatásukat, élelmezésüket, esetleg zsebpénz-kiegészítésnek fogják fel a diákmunkát, vagy tapasztalatszerzésként dolgoznak nagy multinacionális vállalatoknál. Diákmunkaként lehet dolgozni egyébként szinte bármilyen szakmán belül, nem csak árufeltöltőként és pénztárosként, ahogy sokan gondolják.Akár IT területre is sok iskolaszövetkezeten keresztül közvetítenek ki hallgatókat, akik így bele tudnak látni a kisebb nagyobb vállalatok mindennapjaiba, fel tudják szívni a szaktudás gyakorlatiasabb részét, és hasznos tagjaivá vállalhatnak időszakosan egy-egy csapatnak.

Természetesen még mindig a leggyakoribb az eladóként, pénztárosként, gyorsétteremben elhelyezkedőként dolgozó diákmunkások száma, de a mai hatalmas munkaerő-kereslet miatt igen kedvező feltételeket, rugalmas munkavégzést, viszonylag jó órabéreket tudnak az iskolaszövetkezeteken keresztül a diákok kapni!

Diákmunka Budapest területén, esetleg vidéki nagyvárosban? A multi job iskolaszövetkezet segít neked bármelyikről legyen szó! Valóban rugalmas munkabeosztással tudsz dolgozni, és tanulni egyszerre, párhuzamosan. Ragadd meg a lehetőséget, keress normális bért, miközben tanulmányaidat folytatod.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus