Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Homlokzati hőszigetelő rendszer csomagolva

Thermomaster és Hungarocell homlokzati hőszigetelő rendszer megoldások csomagolva!
Válassza Ön is háza, otthona hőszigetelés megoldásaként a Hungarocell és Thermomaster hőszigetelő rendszereit, melyek csomagba is elérhetőek. A homlokzati hőszigetelő rendszereinkhez közel 1000 színben választhat vakolat kapart vagy gördülőszemcsés vakolat színt. Homlokzati nemes vakolat mellett válasszon Coratrend lábazati vakolatot is, mely a lábazatot a külső természeti behatások elleni is kitűnően felveszi a harcot.
Homlokzati hőszigetelő rendszereink tartalmazzák az adott négyzetméterre való EPS polisztirol lapot a kívánt vastagságban, a megfelelő mennyiségű ragasztót, alapozót és vakolat színt.
A könnyebb választás érdekében használja csomagjaink árkiszámoló programját, melyet szállításra és mennyiségre pontos árat biztosítanak minden rendszerre.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)