Idősgondozó tanfolyam, gerontológiai gondozó képzés

Olyan munka érdekli, amihez hozzátartozik az idősek gondozása? A gerontológiai gondozó képzés tekintetében a Klasszis Oktatás nagyon odafigyel tanárai kiválasztására, hiszen célja, hogy hallgatói számára tökéletes minőségű ismeretet adjon és így könnyebbé tegye a munkavállalást. Az idősgondozó tanfolyamot elsősorban olyanoknak javasoljuk, akik időskorúak megsegítésével szándékoznak foglalkozni. Ez a rugalmasan felosztott, illetve a távoktatásos módszere az idősgondozó tanfolyamnak segíti Önt abban, hogy a képzést a leghatékonyabban végezze el Budapesten. A Klasszis Oktatásnál módfelett nagy hangsúlyt fordítanak az idősgondozás gyakorlati oktatására, hogy a gerontológiai gondozó képzés elvégzése után az életben alkalmazni tudja az idősgondozó tanfolyamon szerzett tudást.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus