Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Ionizált Lúgos víz hatása elsavasodott szervezetünkre

A szervezetben kialakuló savasodás hatására növekszik a csontok kalcium vesztesége, károsodik a bélrendszer, a sejtjeink elhalnak. Ha több savképző ételt fogyasztunk, akkor a szervezet kémhatása is savasodásnak indul. A szervezetünkben gyulladások keletkeznek, felgyorsul az öregedés, és rákos folyamatok alakulnak ki. Az öregedés legfőbb oka a szervezet oxidálódása. Ennek megelőzése, vagy visszafordítása, késlelteti az öregedést, ezáltal fiatalít!

A lúgosság fenntartása tehát a szervezetünkben fontos, mert testünk enyhén lúgos természetű, és ebben a környezetben működnek az egyes biokémiai folyamatok optimálisan.

A táplálkozás általi, szervezetre gyakorolt kémhatást megfelelő élelmiszer- és folyadékbevitellel tudjuk tudatosan befolyásolni.

Az ionizált víz lényegében sejt szinten megújítja a szervezetét. Hihetetlenül hangzik, de ez egy olyan folyadék, mely visszafordítja az öregedési folyamatokat az emberi szervezetben.

Az ionizált lúgos víz fogyasztásának előnyei:

méregtelenít, azaz eltávolítja a raktározott savas szennyeződéseket és mérgeket,

a méregtelenítési folyamat súlycsökkenést idézhet elő,

segíti az általánosan jó egészségi szint és gyógyulás elérését azzal, hogy normalizálja a szervezet pH egyensúlyát,

ahogyan a mérgek ürülnek a szervezetből, úgy erősödik az immunrendszer,

az A-, E- és C-vitaminhoz, valamint a szelénhez hasonlóan erős és hatékony antioxidáns hatással rendelkezik, ezáltal eltakarítja a szabad gyökök túlnyomó részét a szervezetből,

az alkáli víz fokozza a vér oxigénszállító képességét, növelve szervezetünk energiaszintjét és mentális tisztaságát,

a vízben lévő ásványi anyagok (pl. kalcium, nátrium, kálium, magnézium stb.) ionizált állapotba kerülnek és így nagyobb hányadban és könnyebben szívódnak fel szervezetünkben,

az ivóvíznél hatszor hatékonyabban hidratálja a szervezetet,

négyhónapos intenzív fogyasztás után puhává és selymessé teszi a bőrt,

nagy mennyiségű energiát ad, fokozza az atletikus teljesítőképességet,

negatív töltöttsége miatt fékezi az öregedési folyamatokat.

A ionizált lúgos víz legfontosabb tulajdonsága, hogy fogyasztásával az emberi (és állati) testet belülről képes átmosni, tisztítani. A lúgos víz helyreállítja, neutralizálja a szabadgyököket. (Megjegyzés: az ionizált lúgos vízben található hidrogén képes megkötni a szabadgyököt.) Lúgos víz fogyasztása után már 20 perccel ezek a vérsejtek újból az eredeti formájukat veszik fel.

Minősítésed: Nincs Átlag: 3.5 (2 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus