kanapé

Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik bútorokkal. Az első pár évben a bútorok javításával foglalkoztunk kizárólag, pár év elteltével belefogtunk a bútorgyártásba. Az első időkben csak ágyakat és heverőket készítettünk, majd foteleket, sarok és ülőgarnitúrákat. Pár év tapasztalat szerzés után elkezdődtek a Végtelen Kényelem bútorcsalád tervezése. Tervezésnél nagy hangsúlyt kapott a használhatóság és a kényelem. Bútorainkat a legjobb alapanyagokból állítjuk, hogy a minőség mindig megfelelő legyen. Ennek ellenére nagyon kedvező árat tudunk biztosítani. Mivel bútoraink elemes bútorok így végtelen sok variáció közül választhat. Négy különböző típus, több mint 40 elem, válasszon bőrt vagy szövetet mi tudjuk teljesíteni kívánságát. Az elemek méretválasztéka mellett, minden elem több funkcióval rendelhető. A vásárló megtalálja a számára legideálisabb fotelt, kanapét, sarokgarnitúrát, ülőgarnitúrát. Ha valaki egy sarokgarnitúrát szeretne, akkor választhat, hogy nyitható, fiókos vagy fix legyen. Megtalál minket az ország egész területén. Látogasson el a www.vegtelenkenyelem.hu -ra és keresse meg az önhöz legközelebbi viszont eladónkat.

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus