Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Ingyenes OKJ képzések, extrákkal!

Nappali képzések, ingyenes OKJ-s képzések, közkedvelt szakmák. Ha nem múltál el 22 éves, még jelentkezhetsz ingyenes szakmai képzéseinkre, melyek szeptemberben és januárban indulnak. OKJ-s nappali képzések a legtöbb szakterületen: informatika, számítástechnika, gépészet, szépségipar, vendéglátás, egészségügy. Szakmai gyakorlat, diákigazolvány, családi pótlék, kollégium. Siess, mert a helyek száma korlátozott!!! http://tanfolyamokj.hu/ingyenes-nappali-okj-kepzesek/

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus