Karkötő

A prémium kategóriás, ezüst és nemesacél ékszerek árusításával foglalkozó Extreme Silver webáruház gyűrű katalógusában a nemesacél karikagyűrűtől kezdve az ezüstből készült, berakás nélküli vagy különböző kristályokkal díszített (türkiz, nemesopál, stb.) gyűrűk gazdag választéka böngészhető. A fülbevaló katalógusban megrendelhetünk nagyobb, cirkóniával vagy Swarovski kristályokkal ékesített darabokat és egyszerű, kisebb darabokat is drágakővel, vagy anélkül. A nyaklánc kínálatban vékony ezüstlánctól kezdve súlyos nemesacél nyakláncokat találunk, a láncokhoz változatos stílusú és anyagfelhasználású medálok járnak a nemesacél figuráktól kezdve a Swarovski kristályokig. A karkötő kínálat is hasonlóképpen gazdag palettát fed le, az egyszerű, elegáns karláncokon túl nehéz, nagyméretű, cirkóniaberakásos vagy kaucsukbetétes karkötők is vásárolhatóak. A weboldalon megtalálható ékszerek mind raktáron vannak, azaz akár már másnap kiszállításra kerülhetnek!

Még nincs szavazat

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus