Szavazz gyorsan!

A Hírszőnyeg alapelvei:
  • Gyorsaság
  • Értékelés

24 órán belüli Google indexálás!

Azonnal megjelenítjük a híreket! 24 órán belül indexálja a beküldött tartalmat a Google! Küldd be a cikkeidet és tapasztald a gyorsaságot. Értékeld a híredet és a többi cikket. A megszerzett minősítés alapján kerülnek pozicionálásra a tartalmak.

Kerítésvédelem - védje ingatlanját a behatolóktól

A kerítésvédelmi eszközök a behatolásjelző és beléptető biztonságtechnikai rendszerek részhalmazát képezik, azon belül is természetesen a kültéri védelemhez sorolhatók. A kerítésvédelem lényege, hogy a rendszer mikrofonkábel segítségével tudja érzékelni, hogy ha illetéktelenek a kerítésnél átmásznak, átvágják a kerítést vagy emelgetik azt. Ez a technológia (mikrofonkábeles) elsősorban a fém rezgését tudja hatékonyan érzékelni, ezért fémhálós kerítéssel elkerített belső raktárak védelmére is sokszor használják. A kerítés magasságától függ az, hogy hány vonalban érdemes telepíteni ezeket a kábeleket. Minél magasabb a kerítés, értelemszerűen annál több sorban: a 2.4m-nél kisebb kerítésekhez elég egy, a 2.4m és 4.5m közötti kerítésekbe általában érdemes kettő, a 4.5m-nél magasabb kerítéseknél érdemes 3 kábelt felhelyezni. A Partnertech Kft. Budapesten értékesít nagykereskedőként kerítésvédelmi eszközöket. Amennyiben felkeltettük érdeklődését tekintse meg kínálatukat és töltse le a műszaki leírásokat weboldalukról.

Minősítésed: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Ments meg egy dokit!

Ne használj orvosi maszkot! Hagyd meg azoknak, akik az első vonalban küzdenek a járvány idején! Készíts, vásárolj mosható textil maszkot! Így nem a világszerte szűkös készletű orvosi maszkokat használod, és jut azoknak, akiknek legjobban szükségük van rá.

Ments meg egy dokit! Eljött a Te időd, amikor már nem hanyatt fekve otthon mented meg a világot, hanem teszel is valamit.

Ments meg egy dokit! Ezzel lehet,hogy szeretteid közül is megmentesz valakit. Ne késlekedj, cselekedj!

Ments meg egy dokit! Nézd meg a kihívást, és add tovább! Légy gyorsabb, mint a vírus! Most használd a szociális hálókat, mert életeket menthetsz.

És ments meg egy dokit!

Google+

Link Portas Linkkatalógus